• LFF

    Någon som gjort IVF och är gravid med tvillingar?

    SaraT81 skrev 2017-05-16 12:37:07 följande:

    Tackar till båda lyckoönskningarna, ska också om någon vecka göra KUB-testet och ser fram emot att få se dem igen! Vi berättade för våra föräldrar i helgen, både mannens och mina. Alla blev lika chockade (och glada) över besked och över att det är tvillingar :) Ibland har jag så svårt att fatta det själv, lite sån realitycheck ibland....

    Jag är beräknad till 17 december, men troligtvis lär jag inte gå hela tiden ut... Gick idag in i vecka 9+0, så varje dag är en dag närmare :)


    Never say never angående att gå tiden ut. Det var liksom det man fick höra hela tiden "Åh, tvillingar, kom ihåg att tvillingar ALLTID kommer för tidigt". Visst, tjena! Mina ville inte alls ut vid igångsättningen på BF. Förstod inte alls varför de skulle ut från värmen i mammas mage. Men, detta är 2013 och jag vet att många landsting idag har v38 som sista vecka för en tvillinggraviditet numera.
  • LFF
    qwerty2 skrev 2017-05-29 11:42:01 följande:

    Hej

    De vart svagt positivt . Men jag törs inte riktigt hoppas än, de kommer lite blod av o till.. har mailat kliniken idag så är de väl bara att vänta o se.. men jag är ändå hoppfull. Lägger in en bild, vad tror ni? Är de "riktigt"?


    Håller tummarna för att det går vägen!
Svar på tråden Någon som gjort IVF och är gravid med tvillingar?