• Anonym (Steff­o)
    Äldre 5 May 20:39
    41522 visningar
    90 svar
    90
    41522

    40-årig oskuld ska man berätta?

    Hej!

    Finns flera anledningar till att jag inte blivit av med den. Tidigare upp till 30 kände jag mig som bisexuell men nu sista åren har jag bara blivit förtjust och förälskad i tjejer. När jag var yngre hade jag trång förhud och är därför omskuren. Har under peroder haft problem med att behålla ståndet och jag tror det är huvudanledningen till att jag inte vågat. Tycker det är bättre nu när jag planerar och har även skaffat potentpiller som funkar kanon. Har även ett mångårigt och kraftigt alkoholmissbruk bakom mig. Var under dessa år helt ointresserad av tjejer och bara av att dricka. Nykter nu i fem år och känner att jag äntligen är mig själv igen och är intresserad av andra människor.

    Bodde länge hemma. Alltid singel och aldrig i förhållande. Har inte heller sökt det aktivt och ofta trivts bra som singel. Men nu känns det som något saknas. Framförallt beröring och att dela allt med någon man tycker mycket om.. Har nu blivit förälskad i en femton år yngre tjej på jobbet. Hon är singel. Känns absolut som det finns starka vibbar mellan oss. Har svårt att undvika att ta på varandra och skriver till varandra nästan varje dag. Hon känns väldigt klok och mogen för sin ålder. Jag tror att hon varit med ganska många killar. Hon har festat en hel del när hon pluggat men säger nu att hon känner att hon börjar bli för gammal för det livet.

    Jag känner verkligen att detta är en tjej jag skulle vilja gå in i ett förhållande med och om det händer skulle det nog gå ganska snabbt. Jag inser att någon av oss isåfall måste byta arbetsplats och är isåfall helt inne på att göra det. Jag jobbar inom ett bristyrken så att byta arbete kommer lösa sig. Just nu känns det som om bägge bara väntar på att den andra ska ta nästa steg. Jag skäms oerhört för att jag är oskuld. Har tidigare varit riktigt förälskad två gånger men då i personer som varit upptagna. Har de senaste åren efter jag lämnat alkoholmissbruket fått några förslag, men då inte själv varit intresserad.

    Med denna tjej vill jag dock gå vidare med men jag vet inte om jag vågar. Jag tror detta kan vara kvinnan jag letat efter. Men vet inte hur/om jag ska ta nästa steg eller bara kommer fortsätta och flörta och ha roligt med henne på jobbet. Lätt att det blir så för det är bekvämt. Känns så pinsamt att hon är 15 år yngre än mig och så mycket mer erfaren inom detta område. Jag kanske planerar för mycket i förväg, händer det så händer det liksom. Jag är dock rädd för att jag ska bli för otydlig i vad jag känner. Att hon tröttnar och väljer någon annan om jag bara fortsätter flörta och inte tar det till nästa steg.

    Egentligen är jag bara intresserad av en seriös relation som förhoppningsvis blir långvarig. Men hon kanske blir skrämd om jag är för seriös. Jag vet inte vad hon vill eller är ute efter men misstänker att även hon vill gå in för det seriöst. Hur ska man göra när man hamnar i sänghalmen? Hade ni berättat som det är och varför det blivit så, dragit till med en halvlögn att man är oerfaren eller inte sagt något alls? Märks det att man är oskuld? Man vill ju inte hon ska välja bort en för ett Första kasst ligg. Har hört hur man är i sängen är viktigt för många tjejer.

    Å andra sidan känns det som jag kan ge tjejen väldigt mycket kärlek, uppskattning och bekräftelse. Kanske så mycket så jag kräver henne. Men det tror jag ändå inte för jag tycker det är viktigt att man har ett eget liv som innan även om man är i förhållande. Tack ni som orkat läsa!

  • Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?
  • Anonym (Steff­o) Trådstartaren
    Äldre 14 May 23:35
    #10

    Tack för alla svar ni är verkligen grymma!

    Det här med att man fortfarande är oskuld är så oerhört jobbigt/pinsamt för mig. Så jobbigt att jag inte ens vågade gå in och läsa svaren förrän nu. Trots att man skriver anonymt - ganska sjukt! Skönt inte detta är flashback! Nu är jag rädd för att hon ska välja bort mig för att jag inte kommer prestera i sängen.

    Den senaste veckan har vi kommit närmare varandra och nu är jag 100 procent på att hon är rejält intresserad av mig. Blickar, stämningen mellan oss, hon vill träffa mig utanför jobbet osv. Vi klickar oerhört bra. Hon är så klok, behaglig och lätt att ha att göra med. Väldigt mogen och trygg i sig själv för sin ålder. Hon svarar bra och verkar uppskatta komplimangerna (ärliga) som jag ger henne. Precis som mig tror jag hon till en början har ett ganska tjockt skal där hon inte släpper in andra i första taget. Särskilt inte det motsatta könet. Det skalet känns helt borta nu. Vi har skitkul på jobbet och skickar sms efter arbetstid.

    Det känns helt rätt med henne. Jag kanske inte är blixtförälskad riktigt ännu men jag tror det kommer så länge jag får fortsätta träffa henne. Vi har ännu inte setts utanför jobbet men nu känns det rätt nära. Är inne på att åka och hälsa på henne en helg (hon bor i en annan stad). Jag får väl försöka tagga ner bara. Det blir väl var det blir? Vara sig själv och visa henne den uppskattning som hon förtjänar? Kyssar, kramar, mys och hångel känner jag mig trygg med. Däremot fruktar jag fortfarande det där med sexet. Men det känns lite bättre nu efter att jag läst era svar. Tack och kram till er alla!

  • Anonym (Steff­o) Trådstartaren
    Äldre 15 May 00:11
    #13

    Det låter hoppfullt Hastel. Tack!

  • Anonym (Steff­o) Trådstartaren
    Äldre 15 May 00:14
    #14

    Förlåt, Haskel. Nu är det snart måndag igen. Inte ofta man sett fram emot att gå till jobbet en måndag som nu.

  • Anonym (Steff­o) Trådstartaren
    Äldre 19 May 19:40
    #17

    Tack upp peppande ord Blueueueeue! Fortfarande en fröjd att gå till jobbet varje dag. Superkemi mellan oss tror aldrig jag klickat så bra med någon och det verkar ömsesidigt. Sista veckan är det mest jag som skrivit till henne. Tror jag backar lite och sen vågar jag förhoppningsvis lägga in stöten. Kanske är för försiktig men hon är betydligt yngre än mig även om det inte känns så när vi pratar.

  • Anonym (Steff­o) Trådstartaren
    Äldre 3 Dec 10:00
    #20
    +1

    Fortfarande oskuld. Vi jobbar fortfarande ihop. För någon vecka sedan var vi på äntligen på dejt. Avslutades med lång kram. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte försökte kyssa henne. Får för mig att hon blev besviken att jag inte kysste henne. Tycker hon varit lite kall och passiv efter det. Men hon borde verkligen förstå att jag vill ha henne ändå. Tar ofta på henne när jag får chansen. Hon låter mig göra det men tar inte själv initiativ till beröring. Hon känns lite som en "Icequeen" att killen ska göra allt jobb och hon ska inte visa sig för tillgänglig. Fundera på att bjuda ut henne igen. Förstår att jag måste avancera till att kyssa henne. Jag tar det dock gravallvarligt medan hon mest uttryckt att hon mest vill ha kul och att hon kanske inte vill ha ett jätteseriöst förhållande än. Jag tror det bottnar i att det är jätteviktigt för henne att känna sig fri, självständig och att man som ung kvinna vill leva kravlöst.

    Jag tänker jämt på henne även om jag kanske inte är blixtförälskad. Kan känna mig nedstämd och främst på helgerna. Vet inte om det är henne eller kärleken jag är kär i och saknar. Ett tag tänkte jag att jag skulle göra mig mindre tillgänglig. Det är nästan alltid jag som tar kontakt via sms. Hon svarar alltid glatt, men tar sällan själv några egna initiativ. Ibland tror jag att hon tröttnat på att vi bara har smskontakt. Jag tror hon är en ganska enkel och jordnära tjej. Jag har försökt balansera mellan att tydligt visa mitt intresse samtidigt som jag inte vill pressa henne eller verka desperat.

    Sedan jag skrev förra gången har läst massor om hur man ska bete sig mot tjejer. Hur man får dem att känna sig trygga och att bygga attraktion. Bygga sitt eget värde och vara beredd att förlora tjejerna. Hur tjejer fungerar och tänker. Att det är svårt att läsa av många tjejers signaler och att man ska agera själv och visa vad man vill. Om det kommer att märkas eller om man är oskuld och hur man kysser bäst osv. Jag känner mig som en osäker tonåring på just det här området! Men inte annars i livet, det är det som är så konstigt och frustrerande! Varför är jag så rädd för att bli avvisad/inte duga? Hela dagen igår läste jag om hur folk uppfattade oskulder och om det skulle märkas eller inte. Jag tänker och planerar för mycket!

    Igår tänkte jag att jag skulle bjuda ut henne en helg snart. Sen började jag fundera vad det kunde leda till och blev osäker igen. Jag har kommit så långt så jag inser att jag måste kyssa henne för att avancera. Att försöka kyssa henne skulle jag våga. Men sen tänker jag om det går bra och hon vill ha sex. Jag blir så rädd att göra henne besviken och att det bara blir en gång. Hon ger uttryck för att vara erfaren av sex. Men hon verkar inte erfaren av relationer eller kärlek. Givetvis förstår jag att hon får ligga om hon går ut, men vad ger det? Är vissa tjejer bara ute efter sex och inte känslor eller kärlek? Om det går till sex är jag rädd att hon ska känna att jag liksom har lurat henne till något med någon som inte kan någonting om hur man har sex. Tänker på om jag är dålig i sängen och allt blir totalt misslyckat. Sen att träffa henne på jobbet efteråt och skam. Sen tänker jag att jag ändå borde försöka för hon är ändå ingenting att ha om hon dömer ut mig helt bara för att jag inte är bra i sängen.

    Det finns också en äldre kvinna som jag tror skulle vilja lära upp mig i sängen. Hon kanske även har känslor för mig. Hon är snygg för sin ålder men jag kan inte säga att jag är attraherad av henne. Funderar ändå på att träffa henne och ligga med henne innan jag går vidare med den andra tjejen. Det känns som den andra tjejen kommer finnas kvar och inte kommer gå in i något förhållande nu.

    Igår tänkte jag att jag snart skulle bjuda ut henne igen. Idag tänker jag att jag kanske att avvakta och bli mindre tillgänglig till jag känner mig redo. Nu vet jag varken in eller ut jag känner mer förvirrad i denna fråga än någonsin! Ibland funderar jag bara på att sikta i det och ge upp. Har jag klarat mig utan kärlek och sex till 40 så kommer jag klara mig även i framtiden. Samtidigt äter denna fråga ibland upp mig. Jag vill ha någon att dela kärlek, närhet, ömhet och sex med. Någon att dela gemensamma minnen med och resa och skapa gemensamma minnen med. Jag kanske skulle man satsa på en äldre kvinna istället. De är ofta inte alls så självgoda, humörstyrda, kalla och egoistiska som yngre kvinnor. Samtidigt tror jag att jag är kär i just den här tjejen.

  • Anonym (Steff­o) Trådstartaren
    Äldre 10 Dec 20:46
    #24

    Tack för era ärliga svar! Det betyder mycket. Snackade precis med en före detta kollega som jag kommit rätt nära som sa att han är förvånad att jag är singel. Han är själv populär bland damerna då han är väldigt närvarande och duktig på att lyssna men lever nu som sambo. Han tycker nästan jag har alla egenskaper (humor, godhjärtad, sprider glädje osv) som en seriös kvinna söker. Han tyckte och nästan beordrade mig att jag skulle börja med nätdejtning på betalsidor där där det finns seriösa tjejer. Han avrådde mig från Tinder och gratissidor. Detta kanske kan vara ett bra spår så jag inte känner att kvinnan på jobbet är allt.

    Jag kommer inte utnyttja den äldre kvinnan som är 20 år äldre än mig. Jag håller med om att det är svinigt när jag funderat på det.

    Förvisso har jag och tjejen på jobbet bara haft två dejter på ett halvår. Men vi träffas å andra sidan jämt på jobbet. Hade jag inte vetat att jag skulle träffa henne på jobbet och haft trevligt där och fortsätta lära känna varann bättre hade jag gått vidare för länge sen. Jag tror jag ska ge det en chans och bjuda ut henne på lördagsdejt snart på restaurang och kanske dans efter. Ta på henne och kyssa henne. Kanske hånglar upp henne, eller försöka för att få svaret.

    Det slår inte blixtar och jag är inte jätteförälskad. Men jag tycker väldigt mycket om henne, tänker på henne och är väldigt mån att hon ska ha det bra. Är inne på att ger jag det inte ett rejält försök kanske jag inte kommer få veta om jag kanske missar något stort. Hon kanske är i ett annat skede i livet och inte intresserad av förhållande. Men då får jag väl ta det då? Känns det inte rätt att bara träffa henne ibland och hon då inte vill ha något seriöst får jag väl sluta träffa henne på tu man hand.

Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?