Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    40-årig oskuld ska man berätta?

    Du ska inte tänka så mycket på att prestera i sängen. Visst kan du komma för fort eller fumla och slakna men det kan å andra sidan även en kille göra som haft många tjejer innan. Tjejen kan förresten också ha svårt att komma, få kramp i benen eller känna sej osäkra på vad killen gillar. Det spelar ingen roll om en kille slickat 99 kvinnor så att dom ylade, om den hundrade tjejen inte vill bli slickad alls, och för att exet gillade sakta knull kan den nya gilla fort. När du har sex med en tjej så är det just ert sex mellan er två unika människor och just det sexet har ingen av er haft innan, ni är båda nybörjare på varandra.

  • Anonym (Kvinna)

    TeenageFanclub skrev 2018-12-24 00:49:26 följande:[/quote-nick]Fint och empatiskt svar. Hur gammal är du?[/quote]

    50. Men jag tyckte likadant när jag var 20.

  • Anonym (Kvinna)

    TeenageFanclub skrev 2018-12-24 20:05:10 följande:[/quote-nick]Ok. Stöter du på män som ännu inte sexdebuterat nu när du är 50?[/quote]

    Jag stöter inte på någon alls nu eftersom jag inte är singel. Men när jag var det; om en man är oskuld pga sociala handikapp eller något annat problem, då kan det problemet i sej göra mannen ointressant men oskulden är då bara ett symptom. Om han fungerar bra i andra sammanhang och man tycker han är attraktiv och gillar hans personlighet så är oskulden i sej inget bekymmer. Det kan ju finnas en förklaring som nu inte längre är ett problem. Sträng religiös uppväxt, tidigare psykisk ohälsa, hamnat i en ond cirkel jag vet inte riktigt. Så orsaken till oskulden KAN vara ett stort problem, att vara oerfaren är i sej inget problem.

Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?