Inlägg från: Haiduchi |Visa alla inlägg
  • Haiduchi

    Normalt med regelbundna förvärkar var 3-4:e minut i vecka 35!?!

    IOM att barnet ligger på tvären så var det bra du Ringde. Min gör också det oxh då finns det ingen anledning att dra ut på tiden med värkar Hemma för man kan ju ändå inte föda vaginalt alls.

    Är det tänkt du ska göra vändningsförsök eller har du snitt planerat?

  • Haiduchi
    joric skrev 2017-05-09 12:20:20 följande:

    Vilken vecka är du i?

    Jag ska på ul nästa torsdag så då lär jag få ett vändningsförsök nån dag senare. Jag är tveksam om det kommer att lyckas dock, har känt flera gånger hur hon försökt att vända sig men det verkar inte gå så bra.


    Jag är bara i vecka 32+2 idag. Varit på tvären i minst i vecka som jag vet hundra, gjorde ul då för inte känt barnet under dagen.

    Och inte vänt sig än. Har till besöket hos bm i vecka 35+3 på sig att vända sen. Annars blir det nog ul även för mig.

    Kommer du att kunna få välja om de ska göra vändningsförsök?

    Vet inte om jag vill det....
  • Haiduchi
    annab79 skrev 2017-05-15 22:15:34 följande:

    Hur har ni det? Själv är slutkörd av regelbundna värkar sedan lör kl 11 sömn kommer och går .Varit idag hos min gyn på undersökning öppen 5cm och igen hinnesvepning...hoppas det händer ngt i natt annars så har fått tid imorgon bitti för ev igångsättnig .att det ska va så fram och tillbaka och att det ska inte räcka med igångsättnig för att jag har det jobbigt utan ngt medicinska skäl...har bf 21/5 orkar inte gå över tiden


    Oj vad påfrestande med så lång latensfas. Men du är ju redan öppen 5 cm så det borde inte ta lång tid när det väl sätter igång. Hoppas du föder snart, låter så.
Svar på tråden Normalt med regelbundna förvärkar var 3-4:e minut i vecka 35!?!