Inlägg från: Anonym (Man 38) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 38)

    sperma och statistik

    Annnaa skrev 2019-07-10 11:46:46 följande:

    Intressant. Jag har inte järnkoll på mina kompisar, men vet att i princip alla suger av sin partner ibland och några låter honom spruta i munnen eller ansiktet. Jag är 37 och mina närmaste vänner är väl 30-50 år.

    Kan det vara en generationsfråga? Finns det någon som är avsevärt äldre eller yngre som har en annan bild av detta?


    Min tjej är 36, hon suger kuk kanske varannan, var tredje gång vi har sex, men suger nästan aldrig till utlösning. En gång gjorde hon det men utan att ha pratat om det efteråt så har jag förstått att hon inte gillade det.
  • Anonym (Man 38)
    MaryM skrev 2019-07-14 16:02:55 följande:

    Skillnad på sprut i munnen och i ansiktet! Jag gillar inte alls att få sperma i ansiktet. Tycker det är förnedrande och är rädd för att få i ögonen.

    Att suga tills hans kommer i min mun är däremot självklart och jag sväljer så klart. Tycker det känns knäppt att avbryta precis innan, hade inte gillat om en kille gjorde så på mig.


    Du suger alltid till utlösning då? Kan dina killar komma flera gånger eller tar sexet slut där? Jag tänker att jag ofta blir avsugen och när hon ser att jag är nära så avbryter hon, just för att hon inte vill att jag ska ta slut och att sexet kan fortsätta ett tag till.
Svar på tråden sperma och statistik