• Dr Nail

    Köpa sex, okej?

    Det är okej. Gör det; det är inte konstigare än att anlita städhjälp. Se inte det som värsta grejen, analysera inte så mycket. Lev inte i andras begränsningar.

  • Dr Nail
    Anonym (V) skrev 2017-05-16 07:30:19 följande:

    De flesta tror väl inte att alla säljer sex mot sin vilja , men problemet är att kunden inte vet att han köper sex från en frivillig sexsäljare eller förgriper sig på en rädd/desperat/urfattig människa.

    Verkligheten är inte så enkel och tydlig som Lilja 4 - ever att traffikingoffer är alltid blåslagna gråtande småflickor.


    Det är en av anledningarna varför det vore bättre att låta industrin vara legaliserad och under statlig kontroll, som t.ex. i Nederländerna. En av anledningarna.
  • Dr Nail
    Anonym (Iva) skrev 2017-05-17 08:18:38 följande:

    Han gör sig själv en stor otjänst om han åker och köper horor. Om han redan nu har svårt att hitta kvinnor så blir det dramatiskt mycket svårare som sexköpare. Alternativet är att han satt sig i en sits där han resten av livet ska försöks ljuga/dölja det, de flesta mår väldigt dåligt av det och det finns alltid en risk att det kommer fram på ett eller annat sätt.


    Nä. Bara nej. Det blir inte svårare, och det är bara att skita i att berätta - exakt så enkelt.

    Du pratar som att han planerar mörda någon.
  • Dr Nail
    Lena skrev 2017-05-17 15:27:36 följande:

    Då får man väl satsa på att bli mer attraktiv!


    ...och alla handikappade personer som betalar för vård och assistens får satsa på att bli mer självständiga! Ta tag i era liv, torka era egna rumpor. Var inte så patetiska, eller hur? Håller du med?
  • Dr Nail
    KimRealStars skrev 2017-05-23 09:03:29 följande:

    jag förstår inte varför du TS inte skulle kunna skaffa dej en KK eller liknade, istället? Varför köpa sex? Köpt sex har inget med sex att göra egentligen, det handlar ju bara om makt, att kunna köpa någon, inte samtycke eller ömsesidighet, eller allt det där som gör sex "bra". Jag kan förstås inte veta men jag tänker också att eftersom du gör ett inlägg här och "frågar om lov", så skaver nog tanken på sexköp redan redan hos dej.

    Det är dessutom inte så lätt som en del i tråden vill få det att låta att veta om det rör sig om sextrafficking eller inte. Människosmugglare är smarta och människor i en utsatt situation kan vara jättebra på att dölja vad som egentligen händer.

    Och som många redan har påpekat, sex är ingen mänsklig rättighet. Om du har funderingar kring sexköp tycker jag att du ska höra av dej till KAST, där kan du vara anonymt.


    Trådens dummaste inlägg. Grattis.
Svar på tråden Köpa sex, okej?