Inlägg från: 100kgpappa |Visa alla inlägg
  • 100kgpappa

    Köpa sex, okej?

    Det kan du ju bara avgöra själv, men se till att det är seriös verksamhet, och ingen traffiking

  • 100kgpappa
    Anonym (nja) skrev 2017-05-16 11:41:30 följande:

    och hur ska kunden avgöra det?


    Exempel 1: Svensk kvinna dom annonserar själv, tar 5000/h och kräver att träffa kunden först på neutral plats, för att se om hon ens är intresserad. Är tydligen med vilken typ av sex som gäller, osv.

    Exempel 2: 16-åring öststatstjej som hålls inlåst i en lägenhet, kunden betalar 500 kr till en vakt utanför och får göra vad han vill i en halvtimme så länge det inte blir synliga skador.

    Svårt att avgöra vilken som är traffiking?

    Det finns ju skalor därimellan, men de som ser det som ett jobb där man tjänar mycket pengar enkelt och snabbt tar bra betalt och har krav, och det borde man som kund kunna lista ut. Men det kostar ju också.

    Sen är det inte säkert att de här "lyxprostituetade" ens är intresserade av Ts, beroende på ganska status/utseende.

    Att det finns folk som säljer sex frivilligt som i efterhand mår dåligt kan ju knappast den dom köpt ta ansvar för.

    Om jag hänger med en kvinna hem från krogen, och det sen visar sig att hon har ett självskadebeteende där hon har sex med okända män trots att hon inte mår bra av det i efterhand, ska jag då ta ansvar för hennes beteende?
  • 100kgpappa
    Anonym (fri vilja kan inte köpas för pengar) skrev 2017-05-16 13:58:51 följande:

    Vad som alltid händer i diskussioner kring detta förgiftade ämne är att männen dvs köparna till 99,99 % utgår från sin egen sexualitet som skiljer sig så väsentligt från kvinnors.

    Hade vi vänt på steken så att männen istället var de prostituerade så hade perspektivet helt förändrats. Män generellt får ut mycket/njuter, åtrår sex på ett helt annat sätt och med fler individer, tänder på betyudligt fler och tar inte skada av att ha sex med främlingar vilket bögkulturen är ett levande exempel på. Dessa väljer i hög omfattning frekvent nya partners av egen fri vilja för att det är mer tillfredsställande och passar driften bättre än monogama förhållanden. Kvinnor väljer till 99,99 % helst att ha sex pga kärlek om det inte är sexmissbrukare/fetischister etc eller experimenterar i jakt på en ny partner och vill i första hand ha monogama förhållanden. De äcklas/tar skada av att ha sex emot sin vilja och tänder på ytterst få individer vilket gör att sex med okända män pga nöd eller ekonomiska behov blir en obehaglig upplevelse med djupa konsekvenser  som enbart tillfälligt kan förträngas.

    Men detta kommer män aldrig att förståe eller acceptera eftersom de utgår från sin egen drift och funktion. Män och kvinnor funkar lika olika som hundar och katter. Det enda de har gemensamt är typ de basala behoven som hunger, kärlek,  urinering etc....inte sexualiteten och förmågan att känna sexuell attraktion.

    Mitt råd! Bli bögar eller köp sex av män istället så kan ni ha bättre samvete och vara säkra på att det är frivilligt:)


    Det där är ju bara trams! Visst finns det skillnader när man tittar på stora grupper, men att påstå att endast en kvinna på 10 000 kan ha sex bara för att det är skoj är ju skrattretande. Måste ha haft extremt flyt som hittat så pass många att sex med.

    Väkdigt märklig inställning att kvinnor alltid är offer om de säljer sex, medans män aldrig är det.
  • 100kgpappa
    Anonym (freddie) skrev 2017-05-16 15:38:36 följande:

    Nej, det är inte okej. Sex är ingen mänsklig rättighet.


    Är det en mänsklig rättighet att själv få bestämma under vilka former man har en sexuellt kontakt?
  • 100kgpappa
    Anonym (Iva) skrev 2017-05-17 08:18:38 följande:

    Han gör sig själv en stor otjänst om han åker och köper horor. Om han redan nu har svårt att hitta kvinnor så blir det dramatiskt mycket svårare som sexköpare. Alternativet är att han satt sig i en sits där han resten av livet ska försöks ljuga/dölja det, de flesta mår väldigt dåligt av det och det finns alltid en risk att det kommer fram på ett eller annat sätt.


    På vilket sätt blir det dramatiskt mycket svårare?
  • 100kgpappa
    Anonym (Iva) skrev 2017-05-17 11:39:14 följande:

    För att han får välja att leva i sin egen lögn eller tala sanning och förbli ensam. Det brukar gå upp för folk, ofta i efterhand, att det är en plåga. Men visst,det finns lögnare och äckel som inte tycker sånt är ett problem, ibland kallas de psykopater. Det brukar bli en "bumpy ride" även för dem så småningom om.


    Så man är psykopat om man inte nämner att man köpt sex nån gång...

    Okej, vi säger väl det då...
  • 100kgpappa
    Anonym (Iva) skrev 2017-05-17 13:37:58 följande:

    Jo det brukar väl dyka upp I någon grad när man pratar om synen på olika saker. I alla mina längre förhållanden har vi diskuterat "allt" och ämnet prostitution brukar komma på tal, till och med i kompiskretsar.


    Som sagt, det är ju bara att säga att man inte gjort det.

    Det är inte som en pågående otrohetsaffär som ska döljas.

    Det är ju något som hänt innan förhållandet.

    Tror de flesta "friserar" sin sexuella bakgrund lite, tex antal, vad man gjort osv, för att helt enkelt slippa framtida bekymmer.

    Eller brukar du anlita privatdetektiver som ska luska ut allt i din tilltänkta partners förflutna? I så fall är det mer du som är psykopaten...
  • 100kgpappa
    Lena skrev 2017-05-17 15:14:20 följande:

    Nej det är inte okej. Sök upp tillfällig sexkontakt på nätet istället


    Och hur lätt är det som man? Funkar om du ser väldigt bra ut, eller är rik eller har riktigt stort organ, men för alldagliga personer är det svårt. Du verkar inte inse vilken otrolig skillnad i förutsättningar det är för män och kvinnor att skaffa sig en sexkontakt på nätet.

    Gör två annonser, en som kvinna, en som man, och så kan ju se vilken respons respektive annons får.

    Kvinnan kommer att få flera hundra svar på några dagar, mannen kommer inte att få något alls, utan måste själv konkurera bland alla andra hundratals män som svarar på samma annons, och har du inget av attributen ovan är du körd.
  • 100kgpappa
    Anonym (K) skrev 2017-05-18 19:34:40 följande:

    Bara det att i länder som legaliserat prostitution har inte bara sett en ökning av sexköp och prostituerade utan även en ökning av trafficking och människohandel. Så nej, det funkar uppenbarligen inte!


    Det är iof sant, men det betyder ju inte att det inte kan fungera, om man tar krafttag mot den illegala prostitutionen.
  • 100kgpappa
    kvarnfot skrev 2017-05-19 07:41:59 följande:

    Var har du för fakta på dessa uppgifter?


    Jag har också läst artiklar om det. Tyvärr drar de lagliga bordeller till sig traffickingverksamheten också, som erbjuder billigare alternativ.

    Men det är ju som sagt något som går att motverka, med lagstiftning och riktade polisinsatser.

    Jag har aldrig hört någon påstå att vi borde lägga ner systembolaget för att det skulle dra till sig en massa smuggelverksamhet och skapa en svart marknad...
  • 100kgpappa
    kvarnfot skrev 2017-05-19 10:44:02 följande:

    Ni har aldrig funderat på att ökningen kan bero på att den dolda prostitutionen minskar när det blir lagligt....


    Hänger inte riktigt med på resonemanget, då du skriver att den illegala prostitutionen både ökar och minskar...
  • 100kgpappa
    kvarnfot skrev 2017-05-19 11:08:31 följande:

    Var skrev jag att den olagliga ökar?

    Den har ökat i Sverige sedan lagen förbjöd den, men knappast i tex Danmark eller Tyskland.


    Jag tolkade som att du menade ökat runt lagliga bordeller, och inte i Sverige.

    Givetvis ökar den illegala marknaden om den lagliga förbjuds, om det finns en stor efterfrågan, oavsett vad det gäller
  • 100kgpappa
    Pussan skrev 2017-05-19 23:25:31 följande:

    VI får nog försöka acceptera att prostitution kommer aldrig att utrotas, det har funnits i alla tider och kommer alltid att finnas. Så varför inte försöka skapa så drägliga förhållanden som möjligt för dessa arbetare i stället för att tvinga dem att gömma sig i mörka gränder?


    Sexköpslagen I Sverige har aldrig handlat om att hjälpa de som säljer sex, utan den är enbart till för vi ska kunna moralisera och se ner på andra länder som inte har förbud. Den bygger på önsketänkande helt enkelt. Om vi inte ser det, så finns det inte.

    "Moralisk stormakt" som det så fint kallas...
  • 100kgpappa
    Anonym (svt) skrev 2017-05-20 22:52:31 följande:

    Könssjukdomar, ostabil, dålig karaktär, allmänt billig som inte sätter värde på sig själv eller andra.

    Slampan har många kännetecken.


    Lågbegåvade Idioter likaså...
  • 100kgpappa
    Nomanisanisland skrev 2017-05-24 20:58:18 följande:

    Problemet verkar vara att legaliseringen förstärker efterfrågan på köpesex så att den blir större än vad de som frivilligt säljer sex kan tillhandahålla, och därmed växer också den illegala prostitutionen (som egentligen borde kallas för våldtäktskidnappning).


    Mycket möjligt att det är så. Håller helt med om det sista, helt obegripligt att det i Sverige ger lite böter att våldta en kidnappad 15-16-åring som hålls inlåst under vidriga förhållanden.

    Men det rimmar ju rätt bra med övrigt agerande från våran "feministiska" regering, som stödjer Saudi-arabien, springer omkring i Slöja osv.
  • 100kgpappa
    Pussan skrev 2017-05-27 23:10:57 följande:

    Du framför också två helt olika saker i första satsen här. Att det är många som prostituerar sig för att de behöver pengarna är inte liktydigt med att den som köper har en objektifierande syn på den som säljer. 


    Kan bara hålla med, det går inte dra likhetstecken på det viset.
Svar på tråden Köpa sex, okej?