Inlägg från: Jenna8209 |Visa alla inlägg
  • Jenna8209

    Planerar ni med kompisar eller träffas spontant?

    Jag är mest för planera och då senast dagen innan att det är bestämt plats/tid.

    Visst jag kan vara spontan med men om jag vet senast en dag innan att min kompis Lisa vill ses och gå på bio en onsdagkväll så kan jag sitta kvar på jobbet och kanske ta sovmorgon någon timme dagen efter plus att jag slipper ta mig fram och tillbaka till stan. Vilket tar ca 30-40 minuter om jag först ska hem och sen när på stan igen då jag jobbar nere på stan.

    Händer ofta att särskilt en kompis hör av sig när man kommit hem från jobbet och frågar om man vill ses samma kväll. Sagt till henne flera gånger att höra av sig tidigare på dagen men det går inte fram.

    Sen det om någon ska komma hem till ens bostad så vill jag veta det dagen innan så man hinner plocka lite. När jag var yngre under 25 år så brydde man sig inte om att det var stökigt hemma när kompisar kom men efter det här man börjat bry sig att ha städat om någon ska hälsa på.

    Samtidigt bryr inte jag mig om det är stökigt hos andra. Huvudsaken att badrummet är rent.

    Tycker folk mer och mer kör spontant med att ses. De säger jag kanske inte är i form att ses den dagen om man bestämmer iförväg men då är det ju bara att ställa in.

    Samtidigt så vet inte hur många gånger när man bestämt att ses vid 22 tiden en fredagkväll på en pub för att ta en öl/glas vin med en kompis men känt att soffan lockar väldigt mycket men man tar sig ner till 22-tiden för man har bestämt att ses. När man väl kommet dit så får man en trevlig kväll oftast.

    Hade kompisen hört av sig samma kväll kanske runt 19 och frågat om att ses vid 22 för en öl så hade det varit rätt stor chans att tacka nej.

    Hade en kompis som ville ses 21 på kvällen på helgen alltså komma på besök men jag sa att 19 passade bättre men kompisen var alltid sen så klockan blev alltid närmare 21 varje gång. Jag sa nej till sist till att ses.

    Föreslog att ses på dagtid med på helgerna men hon hade bara tid att ses på kvällen då med.

Svar på tråden Planerar ni med kompisar eller träffas spontant?