Inlägg från: Anonym (Förtroende) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förtroende)

    Varför pratar hon med min man istället för mig?

    Vem man känner förtroende för har inget med hur länge man känt varandra eller släktband att göra

  • Anonym (Förtroende)

    Fast det är ju inte rätt av din man att föra vidare dessa förtroenden till dig! Inte om de inte sagt det till dig. Varför gör han så?

  • Anonym (Förtroende)
    Anonym (mm) skrev 2017-05-22 21:20:51 följande:

    Äkta makar brukar inte ha hemligheter för varandra. Jag (och de flesta andra) förväntar mig inte att det jagÄkta makar brukar inte ha hemligheter för varandra. Jag (och de flesta andra) räknar med det när jag berättar något i förtroende. Om jag specifikt inte ville att maken/makan inte får veta skulle jag fråga på förhand om personen ifråga är okej med det.


    Det var det dummaste jag hört idag! Vadå äkta makar har inga hemligheter för varandra?! Jag kanske inte har så många hemligheter för min man, men det betyder inte att han har rätt till mina vänners hemligheter.

    Jag har ett antal nära vänner som jag delar mkt privata saker med. Det är inte till för deras respektives öron. Skulle någon föra det vidare till respektive så skulle förtroendet vara förbrukat. Ja, det har hänt en gång. Då kom det jag sagt ut efter att de skilt sig.
  • Anonym (Förtroende)
    Tecum skrev 2017-05-23 22:23:16 följande:

    Jag håller med, så är det i våra kretsar också. Om någon vän kräver att man inte får berätta förtroenden för partnern så måste vederbörande säga det. Men jag tror att vi tillhör en minoritet, de flesta verkar hålla sina vänner före sin partner. Beror nog i vilka kretsar man rör sig.

    Men våra förhållanden är de som håller längst... 


    Hålla vänner före sin partner? Hur fick du ihop det?

    Min partner är den person jag har mest förtroende för, men det innebär inte att mina vänner har det. Jag har inte rätt att dela deras förtroenden med honom.

    Jag har ett par vänner som är som du i detta. Anförtror mig inte åt dem, blir bara ytligare prat.
Svar på tråden Varför pratar hon med min man istället för mig?