• Tecum

    Varför pratar hon med min man istället för mig?

    Är ditt ego viktigare än att dina vänner känner att blir hjälpta och mår bra - även om det sker via "fel" person? Eller misstror du din mans förmåga att ge bra råd?

  • Tecum
    Anonym (Förtroende) skrev 2017-05-22 16:38:22 följande:
    Fast det är ju inte rätt av din man att föra vidare dessa förtroenden till dig! Inte om de inte sagt det till dig. Varför gör han så?
    TS är väl så svartsjuk att hon tjatar hål i huvudet på honom... Men hon får nog en tillrättalagd version av vad som sagts.
  • Tecum
    Anonym (mm) skrev 2017-05-22 21:20:51 följande:
     

    Äkta makar brukar inte ha hemligheter för varandra. Jag (och de flesta andra) räknar med det när jag berättar något i förtroende. Om jag specifikt inte ville att maken/makan inte får veta skulle jag fråga på förhand om personen ifråga är okej med det.
    Jag håller med, så är det i våra kretsar också. Om någon vän kräver att man inte får berätta förtroenden för partnern så måste vederbörande säga det. Men jag tror att vi tillhör en minoritet, de flesta verkar hålla sina vänner före sin partner. Beror nog i vilka kretsar man rör sig.
    Men våra förhållanden är de som håller längst... 
  • Tecum
    Anonym (Förtroende) skrev 2017-05-23 22:33:06 följande:
    Hålla vänner före sin partner? Hur fick du ihop det?
    Min partner är den person jag har mest förtroende för, men det innebär inte att mina vänner har det. Jag har inte rätt att dela deras förtroenden med honom.
    Jag har ett par vänner som är som du i detta. Anförtror mig inte åt dem, blir bara ytligare prat.
    Är det uttalat att det är ett förtroende bara för dig, så ok.
    Sen beror det på, är det din vän eller er vän? I en bra och långvarig relation blir man vän med partnerns vänner, iaf de nära vännerna.
Svar på tråden Varför pratar hon med min man istället för mig?