Inlägg från: kaleidoskop88 |Visa alla inlägg
  • kaleidoskop88

    Tips på att förbättra grillade kycklingfiléer?

    Ska servera grillad kycklingfilé (kall) skuren i skivor till en buffé (för 90 personer). Det blir färdiggrillade kycklingfiléer (svensk kyckling) som kommer frysta o redan marinerade o grillade. Dom ÄR goda o saftiga... Men inte så upphetsande goda som jag hade önskat är det någon som har ett tips på om man kan göra något med dom fastän dom är serveringsklara? Kan man kanske göra någon marinad igen och bara köra kort stund i ugnen kanske?

    Alla tips mottages

  • Svar på tråden Tips på att förbättra grillade kycklingfiléer?
  • kaleidoskop88
    Awesome skrev 2017-05-25 17:57:46 följande:

    Jag har ett recept på dubbelmarinerad fläskfile som vi haft på någon buffé. Efter marinering/tillagning hällde man över en till marinad när den var uppskuren och ljummen. Något sånt bör väl fungera för kyckling också? Gäller ju bara att hitta något som passar med smaken som den redan har?


    Ja precis! Nåt åt det hållet skulle kanske funka! Smaken är ju liksom... Hur ska jag förklara... Lite sådär "grillsmak" haha, eller hur jag nu ska säga. Ingen specifik smak utan mer bara allmäntkryddat.

    Vad var det i den marinaden man hällde på efter?
Svar på tråden Tips på att förbättra grillade kycklingfiléer?