Inlägg från: Awesome |Visa alla inlägg
  • Awesome

    Tips på att förbättra grillade kycklingfiléer?

    Jag har ett recept på dubbelmarinerad fläskfile som vi haft på någon buffé. Efter marinering/tillagning hällde man över en till marinad när den var uppskuren och ljummen. Något sånt bör väl fungera för kyckling också? Gäller ju bara att hitta något som passar med smaken som den redan har?

  • Awesome
    kaleidoskop88 skrev 2017-05-25 18:07:44 följande:
    Ja precis! Nåt åt det hållet skulle kanske funka! Smaken är ju liksom... Hur ska jag förklara... Lite sådär "grillsmak" haha, eller hur jag nu ska säga. Ingen specifik smak utan mer bara allmäntkryddat.

    Vad var det i den marinaden man hällde på efter?
    Har inte receptet tillgängligt men jag tror det är detta: www.norrmejerier.se/goda-recept/dubbelmarinerad-flaskfile

    Googla på dubbelmarinerad så får du upp en hel del recept med kyckling.
Svar på tråden Tips på att förbättra grillade kycklingfiléer?