Inlägg från: Anonym (Majken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Majken)

    varför hör exet av sig?

    Spring åt andra hållet så fort du bara kan. För din egen skull. Han är garanterat ingen bra kille! Min kompis träffade en liknande kille... han var psykopat och ville bara kontrollera henne eller "skydda" som han kallade det, från dag ett! Tog lång tid innan hon lyckades dumpa honom, han manipulera henne så mycket. Nu flera år senare hör han fortfarande av sig ibland och försöker styra vem hon umgås med. Nu kanske hennes fall är extremt, men han började precis så som du beskriver den killen.

  • Anonym (Majken)

    Jag lovar att du klarar dig så mycket bättre utan honom. Tur att dina barn inte sett hur han behandlar dig. Han kommer fortsätta manipulera dig så länge ni har kontakt. Du är den enda som kan bryta med honom. Och nej, om jag gjort slut med någon har jag ingen som helst rätt att bli arg på den personen för att den har kontakt med någon annan. Ingen som helst rätt!!! Säger det igen, blocka hans nummer och träffa aldrig honom igen.

  • Anonym (Majken)

    Jättebra gjort! Men har du någon typ psykolog du kan prata med? Det är inte alltid helt enkelt att komma ifrån en sådan människa eftersom dom manipulerar en. Så lite stöttning från någon utomstående vore nog bra! Sen måste du förstå att du är värd någon så mycket bättre med!

  • Anonym (Majken)

    Han är helt klart en stalker och psykopat! Skönt att du verkligen börjar inse att saker inte stämmer! Kämpa på! Byt gym i värsta fall. Du kommer klara dig ifrån honom men han kommer säkert hålla på såhär ett tag, ett bra tag om du har otur. Men kom ihåg att han inte bestämmer vem du får träffa! Så om du träffar nån ny kille så är det upp till dig, han bestämmer inte över dig!

  • Anonym (Majken)
    Maripossssa skrev 2017-06-08 19:01:31 följande:
    Han kanske har slutat nu. Han blockade mig på fb ????
    Nej han bara leker med dig. Garanterat. Kommer blocka upp dig och blocka dig om och om igen. Blocka honom i stället om du kan, om han inte har sån kontroll över dig att du inte vill blocka honom. Isf är det illa men hoppas du klarar det!
  • Anonym (Majken)
    Maripossssa skrev 2017-06-08 20:39:07 följande:
    Jag bryr mig inte faktiskt om han gör så
    Men du bryr ju dig tillräckligt för att gå ut på hans fb och kolla...
Svar på tråden varför hör exet av sig?