• Maripossssa

    varför hör exet av sig?

    träffade en man sedan 7 månader tbx. efter 4 månader gjorde han abrupt slut i världens gräl då han trodde jag pratade med en annan man som han inte gillar. pratade men absolut inte som mer än vänner gjorde jag ett antal ggr. han var jättesur och jättebestämd att jag ljugit för honom och gav mig ingen chans till förklaring då han olovligen tog min mobil och kollade. 
    efter en månad av minimal kontakt från bådas sida där han även förstörde en väns fordon som han trodde jag träffade under tiden vi gjort slut, kom han till mig och ville be om förlåtelse dock inte med motivet att bli ihop. det slutade dock med att vi blev ihop. vi hann vara tillsammans ytterligare en månad innan han gjorde slut igen då han blev sur för att jag följde denna vän på sociala medier... då höll jag med honom och vi gjorde slut. 
    nu 2 veckor efter hör han av sig och vill stå upp till hans ord om en sak han lovat att hjälpa mig med. något jag inte räknade med längre givetvis. sa till han att det inte är aktuellt men om han ändå vill ses så är det ok för mig. han kom över och vi mös och åt middag. sen gick han hem...
    vad ska jag tolka det här som nu?

  • Svar på tråden varför hör exet av sig?
  • Maripossssa
    Anonym (Man) skrev 2017-05-25 22:38:52 följande:

    Alltså han verkar galet svartsjuk. Förstör nån annans bil, för nån svag misstanke om att ni träffades? Galet. Onormalt.

    Sen blir ni ihop igen. Ni gör slut kort därefrer för att du följde nån på sociala medier. Det är helt galet svartsjukt, kontrollerande beteende.

    Sen släpper du in han i ditt liv igen? Klipp alla band till den idioten. Skit i hans motiv till kontakt, han kanske bara ville knulla lite.


    jag hade åkt i vännens bil utan vännen när exet såg mig, därav hans misstanke. 
    och det var denna vän som jag följde på sociala medier, alltså samma person. 

    det enda vi gjorde var att kramas och ingen av oss hade intentionen av att det skulle gå längre, det var väldigt tydligt från bådas sida. 
    kvällen slutade med att han åkte och hämtade pizza till oss och åkte strax efter det hem. 
    men ja, galet svartsjuk är vad han låter som
  • Maripossssa
    Anonym (Majken) skrev 2017-05-25 22:49:59 följande:

    Spring åt andra hållet så fort du bara kan. För din egen skull. Han är garanterat ingen bra kille! Min kompis träffade en liknande kille... han var psykopat och ville bara kontrollera henne eller "skydda" som han kallade det, från dag ett! Tog lång tid innan hon lyckades dumpa honom, han manipulera henne så mycket. Nu flera år senare hör han fortfarande av sig ibland och försöker styra vem hon umgås med. Nu kanske hennes fall är extremt, men han började precis så som du beskriver den killen.


    ja jag har oxå insett att han inte riktigt har sin svartsjuka på normala nivåer men när vi blev tillsammans igen trodde ja han hade lärt sig att det inte fanns något att oroa sig över då han bad om ursäkt för sitt beteende och att han inte var rättvis. 
  • Maripossssa
    Anonym (Man) skrev 2017-05-26 00:17:43 följande:

    Jag har en kvinnlig vän som jag umgås med emellanåt. Vi kan käka mat, eller t.ex. göra aktiviteter med barnen. Eller åka bil för den delen. Min tjej säger absolut ingenting negativt alls om det. Hon vet att vi bara är vänner.

    Killens reaktioner är inte ok. Det är så långt ifrån ok att han skulle behöva gå i KBT terapi ett bra tag för att bryta beteendet.

    Nej släpp han. Skaffa tinder. Det finns extremt många killar som är bättre än så för dig.


    Haha skaffa tinder

    Nej sån är jag oxå, låt han ha vänner av alla kön så länge han är öppen med vart han står till alla parter. Skulle jag ha kontakt med någon annan kille skulle det bli ett väldans liv. Som om jag legat med alla jag känner typ. Innan han hade jag ett förhållande på 13 år och aldrig varit i närheten av otrogen så det är inte så att jag har något konstigt förflutet.

    Ska väl tillägga att han är i en ålder där mognad spelar roll och jag mycket äldre
  • Maripossssa
    Anonym (Sluta) skrev 2017-05-26 09:01:45 följande:
    Precis det alla andra säger.

    Att du ens funderar på hur ni ska gå vidare är svagbegåvat.spring fort som fan! Snabbare tom.

    Hur det ens möjligt att blunda för alla varningssignaler han redan skickat ut. Du ba jo nej men den gången var det rätt att han var svartsjuk och ja han.var snäll sen och hämtade pizza och kramades.

    Alltså FLY! Han kommer förstöra ditt liv.
    inte påstått att det varit rätt någon gång utan där jag höll med om att vi skulle bryta upp var för att jag inte orkade med den extrema svartsjukan .. det svåra är ju att jag har känslor som gör att jag inte förmår mig att kasta bort honom som gårdagens sopor.
  • Maripossssa

    det vart inte långvarit iaf. under tiden vi absolut inte skulle träffa varandra igen tog jag kontakt med en man för att jag tänkte på så sätt kan jag komma över honom fortare.. så igår träffade jag den här mannen men det kändes fel så jag åkte hem, exet kom över och jag tänkte,dum som ja var att nä, jag vill ha exet tbx och han mig. senare på kvällen ber han att få kolla igenom hela min mobil. där hittar han då konversationen med den där mannen och att vi setts samma dag. så han blev rasande (jag försökte först förneka men gav mig sen då jag inte såg någon annan mening) och kallade mig otrogen samt massa annat och stormade ut. 
    så, det var de det ... 

  • Maripossssa
    Lavve128 skrev 2017-05-26 21:36:59 följande:

    Ingen säger att det är lätt TS men innerst inne VET du att något är fel med den här killen annars hade du inte skrivit här. Låt inte honom spela på dina känslor och ditt samvete. Du vill inte slänga bort honom som sopor, men det är ju precis så han har behandlat dig. Han har ju för tusan dumpat dig TVÅ gånger i raserianfall! Behandlar man en människa man älskar så??? Nä! Han älskar inte dig! Han vill kontrollera dig och det är en helt annan sak! Frågan är varför du vill ge upp rätten att bestämma över dig själv?? Tycker du inte att du är värd mer än så?


    allt gick åt skogen iaf då jag i min uppgivenhet tänkte jag skulle gå vidare . jag hade jävligt dålig tajming. 
    jag vart boven tillslut. han fick som han ville. säger att han nu sagt till sin familj att jag och mitt barn ska få följa med på en resa i sommar som han betalar som överraskning för att vi skulle starta på en ny kula (detta blir självklart inte av nu), att han ändrat sig till en bättre människa för min skull sakta men säkert och att han nu gjort det för en människa med noll värde. 
  • Maripossssa
    Anonym (dannie) skrev 2017-05-27 18:01:21 följande:
    Varför går han igenom din mobil? Och varför låter du honom? Vad har ni för relation utan tillit? Och har du ingen integritet? Och varför blir han förbannad över att du träffat den andra killen fast ni inte var tillsammans? Varför snackar han om otrohet?

    Ni verkar ju helt snurriga båda två. Och han verkar ju helt störd.
    för att han har problem med tilliten, helt från ingenstans skulle han kolla min mobil. självklart fungerar inte en relation utan tillit och i hans värld har han haft orsaker att sakna tillit och litar inte på mig enligt han om han inte har full koll. det är sjukt. 
    jag lät han inte efter ett tag då jag tyckte han hade gått för långt men då blev det en orsak till att jag dolt något eftersom jag inte lät honom (enligt han). 
    han kanske ansåg att vi var tillsammans? å andra sidan hade han några timmar senare sagt att han inte visste vad eller om han ville ha något med mig .. asså allt är så snurrigt. Tydligen har jag varit otrogen för att jag pratat med killen i några dagar (några dagar innan och två dagar efter vi tog upp kontakten igen) på ett vis som är mer än vänskap och sedan träffat honom några timmar. 
    skulle inte ni bli sura då?
  • Maripossssa
    Anonym (dannie) skrev 2017-05-27 18:35:15 följande:
    Vad spelar det för roll? Ni har en destruktiv relation. Den kommer att sluta i mycket tandagnisslan och förmodligen också våld. Är det vad du vill?
    Ja, det har vi inser jag. Och det är faktiskt första gången i mitt liv som jag spänner käken så pass mkt när jag sover att jag har så extremt ont på morgonen =/ på tal om tandagnisslan
    Nej vill inte ha våld. Vill ha lugn och ro och trygghet. Tror det mesta hos mig bottnar i en rädsla av att jag inte vill att ännu en relation går i kras.
  • Maripossssa
    Snöochsot skrev 2017-05-27 18:51:28 följande:

    Relationen är redan i kras.

    Anledningen till att en sådan kille hör av sig är att han vill känna sig åtrådd utan att förtjäna det. Sedan upprepas samma sak igen. Klassiker. Du undrade om Vi inte blivit sura i hans situation. Svar Nej! Verkligen inte. Kontaktar man ett ex som man dumpat flera gånger så kräver man inget alls. Då är man tacksam att man alls får något svar. Lyssna nu på svaren du fått. Lycka till.


    tack för ditt (och alla andras) inlägg. Jag har verkligen känt mig som världen sämsta person. Aldrig varit otrogen och var faktiskt inte det (hör jag), trots att jag var det i hans ögon. 
    Det är intressant. Jag visste faktiskt att han skulle höra av sig efter andra gången han lämnade mig, satt mest o vänta och 2 veckor efter kom det. Jag visste att han skulle höra av sig på ett sätt där jag måste svara. I mailet så stod det att han ville hålla det han lovade när vi var tillsammans och ville stå vid sitt ord om en situation gällande mina barn (som han aldrig träffat). Skulle vara så mycket lättare om han hörde av sig och var sur och otrevlig. 
Svar på tråden varför hör exet av sig?