• narie24

    Sista tre veckorna till bf - någon mer?

    Hoppar in här om det är okej?

    Har dock 10 dagar kvar till bf med mitt tredje barn. Mina tidigare har fötts ca fem dagar efter bf så det borde väl blir lika nu?

    Tycker att jag känner massa tecken på att det är på gång, tröttsamt om man ska känna såhär i veckor! Idag har jag haft så mkt tryck nedåt, kan bara sitta och andas när det pressar som mest. Varit lite risig i magen sista dagarna och lätt illamående.

  • narie24
    10oktober skrev 2017-07-04 21:38:31 följande:

    Ja jag tror tusan att det är nått på g ;) vi har skämtat om att Pyret skulle komma på bf eftersom jag jobbar som projektledare och ansvarig för projektens tidsplaner och ser till att leveranser blir på avtalad dag. Vore ju kul om det blev så nu, haha!


    Spännande! Visst har du bf idag? Kanske du åker in i natt?
  • narie24
    10oktober skrev 2017-07-05 22:31:22 följande:

    Bf kom och gick och inget hände :( om inte det smäller till ordentligt den sista 1,5 timmen vill säga. Känner mig lite lurad efter igår och tror aldrig ungen kommer vilja titta ut. Suck...


    Förstår att du känner dig besviken. Men när du minst anar det!
  • narie24
    10oktober skrev 2017-07-06 09:39:44 följande:

    Haha, vi går från ena ytterläget till det andra, just nu får bebben gärna hålla sig inne några dagar till. Sitter på akuten med min man och svärmor. Min man fick ont i magen under natten och det är troligen blindtarmen. Väntar på kirurgen nu, det blir operation innan lunch. Hur dålig tajming kan man ha egentligen?

    Slemproppen gick bara minutrar innan vi bestämde oss för att åka in.

    Hoppas ni andra har en bättre förmiddag!


    Oj oj! Lite dramatik. Hoppas det går bra för mannen din. Då kanske du har nära till förlossningen i alla fall ;). Men bästa är väl om bebben stannar tills mannen är opererad.

    Lycka till!
  • narie24
    10oktober skrev 2017-07-08 01:26:33 följande:

    Hej hopp! Ligger på BB med vår lille son som föddes i eftermiddags. Han hade såklart inte tid att vänta på att pappa skulle få återhämta sig ;) vattnet gick igårkväll utan egentliga värkar och idag på kontroll visade det sig att skruttungen vänt på sig och låg i säte! Antingen har han vänt på sig de senaste dagarna eller så har bm missat detta... eftersom det inte fanns mycket vatten kvar och värkarna inte börjat blev vi rekommenderade kejsarsnitt vilket vi valde. Så knappt tre timmar efteråt föddes vår underbare lille pojke. Vi mår bra men är lite mörbultade. Skulle tro att vi är avdelningens snackis med både mamma och pappa som är bukopeterade det senaste 1,5 dygnet ;)


    Ja, haha. Något ni aldrig kommer att glömma! Kommer ni få ngn hjälp av nära och kära? Med tanke på lyft och liknande? Hade ni barn sedan innan?

    Grattis till pojken :)!
  • narie24

    Jag sover såå dåligt så är helt utmattad. I natt fick jag aningens mer sömn så hålla bebis-gudar, kan det starta nu?!

    Har väl sammandragningar varje timme typ, ngn enstaka som gjorde ont igår. Men inget alls på gång. Två dagar kvar till bf.

  • narie24
    Lynxsa skrev 2017-07-19 07:55:04 följande:

    Min hela natts sömn blev vaken hela natten. De ringde igår från förlossningen precis när vi kom hem från lekparken och skulle vila middag och sa att vi kunde komma in nu på en gång.

    Sagt och gjort. Mot förlossningen. Väl på plats blev jag undersökt och det beslutade om att sätta en ballong. Sen blev alla bm upptagna med förlössning så vi blev utskickade på middags dejt. Gick på restaurang vilket var trevligt men otippat.

    Satte ballong vid 22 ute 30 min senare.

    Vattnet togs 23.05 och då kom det fina värkar av sig själv. Fick ändå dropp vid 23.30 lägsta dosen. 00.00börjar med lustgas. 0045 dottern född. 3 krystvärkar. 1 stygn.

    Ond men effektiv förlossningen. Nu håller vi tummarna att hon inte blir gul!


    Grattis till en bra förlossning!

    Varför skulle hon bli gul? Ligger inlagd med en gul femdagars nämligen...
  • narie24
    Lynxsa skrev 2017-07-23 07:15:56 följande:

    Tack

    AB0 immuninsering. Storasyster klarade sig, mellan syster fick sola i tre dygn och lilla syster verkar klara sig tack o lov


    Tre dygn?! Körde ni det non-stop? Båda mina tidigare barn har varit lite gula men klarat sig från behandling. Lillpluttan nu körde 12 timmar i går natt som inte hjälpte. Nu mitt i nästa 12 timmars. Beredd på dåliga resultat igen...

    Svårt att få henne att vilja ligga i plastlådan, och ögonbindeln hatar hon. Så det blir många avbrott. Ammar ju ofta också. Så svårt att få ihop timmarna.
Svar på tråden Sista tre veckorna till bf - någon mer?