Inlägg från: gul sandal |Visa alla inlägg
  • gul sandal

    Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)

    Jag blir 38 i höst, mannen är 33. Detta ska bli vårt tredje barn (våra barn är 2 och 4 år). Hade innan vårt första barn 4 MF varav 1 var MA. Är rädd för att det ska hända igen.


    Tredje barnet BF 16/2 -18
  • gul sandal

    Idag ska jag på inskrivning, det är ju mitt tredje barn så jag har ju gjort det förut men jag hoppas att barnmorskan vill tests att lyssna efter hjärtat. Vul tror jag inte de gör.

    Men jag har ju haft flera missfall varav ett MA så det vore skönt att få höra att det lever. Hoppas ju såklart få göra vul också. Eftersom jag fyller 38 i höst ska jag göra kub och kanske även nipt. Får fråga om det idag.

  • gul sandal

    Skrevs in idag men BM ville inte försöka lyssna efter hjärtat för hon sa det var alldeles för tidigt. Fast vid min förra graviditet lyssnade jag på hjärtat i v 8 men då bodde vi i en annan stad och jag är ju bara i v7 nu.... Hon skulle fråga läkaren ifall jag kunde få vul pga tidigare MF och MA och skulle isåfall höra av sig (tror tyvärr inte jag får det).

    Men sen blir det kub i v32 (kalendern alltså) v12-13 i graviditeten. Känns dom en evighet tills dess..... nipt får man hör ifall det är dåliga siffror på kub.

    Skönt jag bara jobbar denna veckan ut,sen är det semester :) slipper man försöka dölja det på jobbet iaf.

  • gul sandal

    Ååh det är så svårt att bara ha tillit och tålamod.... är rädd för missfall eller att det helt enkelt inte ska finnas nåt... har två barn men innan barnen hade jag fyra missfall varav ett var MA så oron är där hela tiden.

    Idag tog jag ett nytt digitalt test för att se så veckoindikatorn visade mer. Och ja, det gjorde den... den visade 3+ så det känns ju iaf bra. Men helst hade jag velat göra ett vul för att se så allt är rätt....

    Är det fler än jag som är oroliga hela tiden?

  • gul sandal

    Alltså min mage är såå stor! Och jag går i morgon in i vecka 9! Visst det är tredje barnet och jag kan ju inte direkt skryta med några magmuskler men det här är ju helt galet. Ser typ ut som v17 första barnet.... men det är ju inte bebismage utan bara fläskigt daller... känner mig FET! Dessutom är jag bara sugen på onyttiga saker som läsk, chips och godis. Det här kommer sluta illa ????

  • gul sandal

    Nu har jag äntligen fått tid för kub: 7/8 evighet dit. Tyvärr får jag inte vul/ul innan dess trots fyra missfall :( usch ör så nervös... vill inte komma på kuben och få veta stt det dog i v 8 eller nåt sånt.....

  • gul sandal
    jentorq skrev 2017-07-07 13:52:18 följande:

    vart bor du? hur kan de inte erbjuda dig det? jag hade nästan bytt barnmorskemottagning om det finns andra alternativ då man ska få tidigt vul om man haft missfall. Eller så kanske det baa gäller MA. Är det MA eller MS du fått tidigare? Jag har fått ett MA och jag behövde inte tjata för att få ett tidigt vul, de bokade in det direkt när jag frågade om det, jag går hos privat barnmorska i Stockholm.


    Jag bor i Skåne. Jag har haft tre missfall och ett MA men sen har jag fått två barn efter det så jag antar stt det är därför jag inte får göra vul. Men oron finns ju ändå så jag tycker det är rätt jobbigt faktiskt. Kan kanske göra det privat någonstans men nu ska vi iväg på semester så jag får se hur det blir..... Förstår inte varför det ska vara så svårt att få Vul. Visst jag förstår att akuta fall får går före men det är lite konstigt att det ska vara så här. Undrar om mödravård och förlossningsplatser osv hade varit lika nerprioriterat ifall det var män som var gravida...
  • gul sandal
    reptilina skrev 2017-07-24 14:38:02 följande:

    Lägg in bara så det funkar bäst för dig - jag ser till att sätta ihop listan sen! :)


    Skåne 16 feb
  • gul sandal

    Jag beklagar verkligen till alla er som fått MF/MA!! Jag vet hur det känns då jag haft tre MF och ett MA och det är tufft! Hoppas ni hittar orken att försöka igen!

    Jag är fortf sjukt nervös då jag inte fått något vul denna gång och får vänta till kub 7/8 för att se om det finns något där. Är i vecka 12 nu (11+0). Är livrädd att jag ska ligga där och de ska säga nä tyvärr det dig i v 8 eller nåt sånt. Usch!

Svar på tråden Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)