Inlägg från: Isvattenis |Visa alla inlägg
  • Isvattenis

    Fler med BIM runt 3 juli??

    Jag har BIM den 3/7.
    Fick ÄL 3 dagar tidigare än väntat så hade sex samma dag och två kvällar efter.
    Tyvärr inte dagen innan då den kom så oväntat.
    Har druckit alkohol både fredag lördag så jag tror nog inte att det blir nått denna månad. Men man slutar ju så klart aldrig hoppas. :)

  • Isvattenis
    Filippa85 skrev 2017-06-26 15:26:15 följande:

    Hej! Kul att följas åt, jag har en dotter sedan tidigare (född mars 14) och är nu inne på första försöket för en tvåa. Tänkte ta det lugnt och inte bli stressad men det gick inte. haha! Tycker att jag fått lite större bröst, att blodådrorna syns tydligare, igår hade jag sura uppstötningar två gånger och har också "känningar" i magen. Kunde inte heller hålla mig och tog ett Babyplan tidigt test och först kom de två streck men efter 3 min var resultat-strecket helt borta. suck.


    Jätte kul att följa. Jag har en son född april 14 så vi försöker också med en två.
    Ägglossning 20/6 och hade sex 20,21,22
    Så jag hoppas att dom simmade fort som attan. Dock körde jag en kur med lactal balans efter mensen, botox o nu druckit alkohol på midsommar så har inte så stora förväntningar. Inne på typ försök 8 så kände att denna månad var jag tvungen att "leva lite"
  • Isvattenis
    Filippa85 skrev 2017-06-27 10:45:52 följande:
    Åh, kul! Jag minns när vi försökte med nr.1 och läste om folk som var jättestressad att de inte blev gravida med nr.2 eller 3 och jag tänkte att jag vill bara bli gravid med ett barn, sen kommer jag inte vara otålig mer. hahaha.. 

    Sen är man ju kontrollfreak och vill veta, det är som sagt väntan som är olidlig. Ska till gynekolog imorgon för rutinkontroll och se då jag har PCO men som verkar blivit bättre efter graviditet så ville kolla upp det. Antar att de kommer se om jag nu skulle vara gravid eller inte! 
    Haha ja jag vet o med sonen gick de på försök ett så man har väl tänkt att de här blir väl inga konstigheter :P

    Jag gjorde dock en abort när sonen va liten o fick då en livmoders inflammation pga koagulerat blod som låg kvar. Vet inte om de gett mig några sviter så kommer mensen på tisdag så ska jag boka en undersökning hos en privat gynekolog.

    Känner du nått? Vilken datum hade du ÄL?
  • Isvattenis

    Sitter på apotea och är i valet o kvalet om jag ska beställa hem grav test. Har BIM på måndag men tänker att kommer den inte på måndag så beställer jag ett då? Annars kommer jag inte kunna hålla mig i helgen. :P

  • Isvattenis
    Saandie skrev 2017-06-29 08:43:33 följande:
    Du kan ju alltid beställa hem ett. Skulle Mother Nature komma på måndag så kan du bara använda testet nästa månad. Det kommer dessutom ta ett par dagar innan du får hem den. På billiga-tester.se kan du få 2 st Clearblue med digital veckoindikator + 1 st early test för 175/178kr :) bara ett tips!
    Tog ett från apotea bara för jag skulle ha lite annat. Men ditt tips va ju toppen. Ska tänka på de tills nästa gång. Men de blir förhoppningsvis ingen nästa gång :P
  • Isvattenis

    #457
    Isvattenis
    Idag 16:57
    Idag kom det över mig som en deppig våg.

    Jag är inte gravid denna månad heller.

    Alla skriver om ömma bröst, stickningar trötthet osv

    Och jag har ingenting. Plus att jag tyckte att tappen börjat mjukna idag vilket den gjorde förra månaden innan BIM så... fan va less man blir

  • Isvattenis
    rumpeflin skrev 2017-06-30 12:01:32 följande:

    Bim -3 idag och i morse fick jag ett svagt plus


    Åh Gud va rooooooligt :) grattis
  • Isvattenis
    rumpeflin skrev 2017-06-30 14:15:32 följande:

    Ser ni också strecken eller är det jag som ser vad jag vill se? båda testen är från idag, det ena med morgonurin och det andra från nyss. 


    Helt klart posetivt :))
  • Isvattenis

    Beställde från apotea i onsdag. Hade verkligen förväntat mig ett grav test i lådan idag. Men icke ! Jag tror att de är ett tecken. Att jag hela enkelt inte ska testa förens på måndag för då kommer ändå mensen.
    JA JAA

  • Isvattenis
    carrolinea skrev 2017-07-02 19:59:59 följande:

    Har typ inte alla de i tråden ;). Jag har de eller ikväll vet inte. Får se. Men tror de redan blivit plus


    De kanske är så :) spännande.

    Jag kan inte sova för att jag bara ligger i tänker - ingen mens ingen mens :P

    Grattis till det troliga plusset :))
Svar på tråden Fler med BIM runt 3 juli??