Inlägg från: EmmaStinan |Visa alla inlägg
  • EmmaStinan

    Fler med BIM runt 3 juli??

    Hej hej! Jag TROR att jag har BIM 3 juli, haha.

    Hade först räknat ut att BIM skulle vara 25/6 men med hjälp av ägglossningstest fick jag veta att min ägglossning kommer relativt sent, den kom runt den 19e och då borde ju också BIM bli framflyttat? :)


     


     


     

  • EmmaStinan

    Hej allihop! Spännande med flera på samma datum Glad

    För mig är det andra månadens försök med första barnet så egentligen borde jag inte känna någon press än (men man vill ju att det ska ske direkt ändå).

    Har typ 1 diabetes också vilket gör att jag känner mig rätt så orolig för hur det ska bli, allt är så nytt.

    Har idag på morgonen börjat känna lite som mensvärk och har haft ömma bröstvårtor i cirka tre dagar. Vad jag förstått så kan det vara graviditet likväl som mens på gång, men tyvärr känns det väldigt lika som förra månaden innan mens kom...

    Hur mår ni andra? Glad

  • EmmaStinan

    När vi pratar om det här med att man blir nästintill galen med tester och symtom så kan jag ju erkänna att det idag kom en t-shirt med posten som jag beställde för två veckor sen med texten "Baby loading, please wait" på magen..... haha

  • EmmaStinan
    Isobelle skrev 2017-06-26 16:17:17 följande:
    Haha! Underbart! Så svårt att låta bli att hoppas förmycket. Men jag håller tummarna på att du kan använda den snart ;)
    EmmaStinan skrev 2017-06-26 16:10:59 följande:

    När vi pratar om det här med att man blir nästintill galen med tester och symtom så kan jag ju erkänna att det idag kom en t-shirt med posten som jag beställde för två veckor sen med texten "Baby loading, please wait" på magen..... haha


    Haha! Underbart! Så svårt att inte hoppas för mycket, men jag hoppas på att du kan använda den snart ;)

    Så jag är inte helt tokig alltså? Skäms haha..
    Jag tänker såhär att det vore jättekul att använda den när det väl sker och det r dags att avslöja för familjen, sen om det blir snart eller längre fram får tiden (eller ja, mensen) utvisa!

  • EmmaStinan

    Så för oss som har BIM 3e borde vi nu vara på typ ÄL +8. Känner ni något? Här är det mensvärk och ömma bröst, bättre idag med dem än igår iaf så det är ju konstigt. Mår illa också men tror det beror på magkatarr.

    Hade en flytning på ÄL +3 som var vit med lite gult i (alltså förlåt för infon!) men det kom bara en gång på pappret när jag kissade sedan inget mer. Någon som haft liknande?

  • EmmaStinan
    Filippa85 skrev 2017-06-28 07:37:31 följande:

    God morgon! 

    Top ett CB early test som var supernegativt så tappade hoppet lite och är inställd på att det inte blev någonting. Men känner mig fortsatt lite uppsvälld, öm och "konstig". Får som sagt se om det syns något på kontrollen/VUL imorgon, annars är det nya tag nästa månad! 



    Hej!


    Förstår uppgivenheten, känner lika och är bara på andra försöket.. Har hört många som berättat att de inte plussat förrän flera dagar efter Bim, håller tummarna för att du är en av dem!


    Själv har jag jättemensvärk och inget mer. Eller jo, upplevde igår att brösten var ömma, inte bara bröstvårtorna utan hela och ville helst ha bh:n på för att slippa "guppandet", haha. Men magkänslan säger att det inte är något så tror jag ska hålla mig från att testa fram till Bim.

  • EmmaStinan
    Isobelle skrev 2017-06-28 10:23:24 följande:

    Jag ska köra ett test i helgen. Inte jättelång väntan nu :) molnvärken har kommit tillbaka ibland illamående. Känner mig dock på pms humör och blir sur lätt förra veckan var det tvärt om och jag trodde att jag skulle börja gråta för minsta lilla, haha!!


    Spännande! Hur upplever du din molvärk? Jag har som mensvärk men tycker ibland att det också "sticker till". Igår fick jag höra att jag var sur men det kan ju lika gärna vara mensen som är på gång ;)
  • EmmaStinan
    Saandie skrev 2017-06-28 08:24:09 följande:

    Hej!
    Sandra, 27 år, vi har försökt i åtta månader :) jag har BIM den 5 juli. Fick en fast smiley (clearblue advanced) den 23 juni.
    Jag hoppar gärna med i denna båten, för det är så hemskt art bara sitta och vänta :(
    Jag önskar ALLA all lycka till de kommande dagarna! Själv börjar jag test den 30juni.
    Kram.


    Hej, hoppa in i båten du!


    Håller med om att det är skönt att "möta" andra som också försöker, blir snart galen då jag tänker på det konstant. Tror det är enklare för ens partner att stänga av, de väntar ju mer på plusset än på känslan av att vara gravid.

    När har du tänkt testa? :) Håller tummarna !

  • EmmaStinan

    Här verkar tyvärr mensen ha börjat komma igår.. Tjatigt men bara andra försöket så inte helt oväntat. Kommer nu försöka passa på att gå ner lite i vikt också för att underlätta för min diabetes inför en kommande graviditet. Får se det så.

    Det enda som gör mig lite nedslagen är att jag hade ÄL sent, 19-20 juni men ändå så kommer mensen där den ska vilket gör att det känns som att min kropp ger mig små tidsluckor för att lyckas Obestämd

    Men nu är det nya tag! Önskar er alla lycka till, både till er som plussat och till er som väntar spänt fortfarande Skrattande

Svar på tråden Fler med BIM runt 3 juli??