• Isobelle

    Fler med BIM runt 3 juli??

    Finns det någon som vill göra sällskap i väntan?

    Jag blir galen av att vänta och känner av minsta lilla sak i min kropp och undrar om det kan vara något symptom. Första gången jag väntar med så vet inte vad jag ska förvänta mig.

    Det hade varit så roligt om någon vill följas åt i denna långdragna väntan, haha! ;p

  • Svar på tråden Fler med BIM runt 3 juli??
  • Isobelle

    Vad roligt att ni alla skriver och att vi väntar på samma dag. Jag har haft illamående, ihållande yrsel och molande värk (tidigare kändes det som att något växte) så igår orkade jag inte vänta länge och köpte ett test men typiskt nog så fungerade den inte och kontrollstrecket dök aldrig upp. SUCK!

    Idag har jag knappt känt något :/ så då kommer orostankarna att man bara inbillat allt.

  • Isobelle
    EmmaStinan skrev 2017-06-26 16:10:59 följande:

    När vi pratar om det här med att man blir nästintill galen med tester och symtom så kan jag ju erkänna att det idag kom en t-shirt med posten som jag beställde för två veckor sen med texten "Baby loading, please wait" på magen..... haha


    Haha! Underbart! Så svårt att låta bli att hoppas förmycket. Men jag håller tummarna på att du kan använda den snart ;)
    EmmaStinan skrev 2017-06-26 16:10:59 följande:

    När vi pratar om det här med att man blir nästintill galen med tester och symtom så kan jag ju erkänna att det idag kom en t-shirt med posten som jag beställde för två veckor sen med texten "Baby loading, please wait" på magen..... haha


    Haha! Underbart! Så svårt att inte hoppas för mycket, men jag hoppas på att du kan använda den snart ;)
  • Isobelle
    EmmaStinan skrev 2017-06-26 16:23:01 följande:

    Så jag är inte helt tokig alltså?  haha..

    Jag tänker såhär att det vore jättekul att använda den när det väl sker och det r dags att avslöja för familjen, sen om det blir snart eller längre fram får tiden (eller ja, mensen) utvisa!


    Nä det tycker jag inte, haha! Mer modigt och du kommer få användning av den ;) själv blir jag lite vidskeplig och vågade inte planera och drömma för mycket.
  • Isobelle

    Jag ska köra ett test i helgen. Inte jättelång väntan nu :) molnvärken har kommit tillbaka ibland illamående. Känner mig dock på pms humör och blir sur lätt förra veckan var det tvärt om och jag trodde att jag skulle börja gråta för minsta lilla, haha!!

  • Isobelle
    EmmaStinan skrev 2017-06-28 10:25:37 följande:

    Spännande! Hur upplever du din molvärk? Jag har som mensvärk men tycker ibland att det också "sticker till". Igår fick jag höra att jag var sur men det kan ju lika gärna vara mensen som är på gång ;)


    Nu tycker jag med att det känns som mensvärk fast i ett mindre område än vanligt. Känner mest om något ex pjäxorna trycker lite lätt mot "tjejmagen". Sticker med till ibland främst vänstra sidan.

    Ibland känner jag mig så säker på att jag är gravid och kan inte låta bli att googla på en massa saker :) . Men samtidigt försöker jag ställa in mig på att det inte är något så om det är så så blir jag inte lika besviken. Men jag är en obotlig optimist ibland! Haha!
  • Isobelle

    Tog ett tjuvtest idag (planen är att ta ett imorgon med sambon)men kunde inte vänta och kände att jag ville ta ett själv för jag vet inte hur jag skulle reagera oavsett resultat. Men det var negativt! :( Suck!!! Men får försöka tänka positivt det var inte morgonurin och värdera kanske är för låga än. Men så surt om det inte skulle bo nån i magen när man plågats av illamående och molnvärk i några veckor nu....

    Men jag håller tummarna hårt för er andra!!! ;D

Svar på tråden Fler med BIM runt 3 juli??