• Filippa85

    Fler med BIM runt 3 juli??

    Hej! Kul att följas åt, jag har en dotter sedan tidigare (född mars 14) och är nu inne på första försöket för en tvåa. Tänkte ta det lugnt och inte bli stressad men det gick inte. haha! Tycker att jag fått lite större bröst, att blodådrorna syns tydligare, igår hade jag sura uppstötningar två gånger och har också "känningar" i magen. Kunde inte heller hålla mig och tog ett Babyplan tidigt test och först kom de två streck men efter 3 min var resultat-strecket helt borta. suck.

  • Filippa85
    Isvattenis skrev 2017-06-26 17:04:48 följande:
    Jätte kul att följa. Jag har en son född april 14 så vi försöker också med en två.
    Ägglossning 20/6 och hade sex 20,21,22
    Så jag hoppas att dom simmade fort som attan. Dock körde jag en kur med lactal balans efter mensen, botox o nu druckit alkohol på midsommar så har inte så stora förväntningar. Inne på typ försök 8 så kände att denna månad var jag tvungen att "leva lite"
    Åh, kul! Jag minns när vi försökte med nr.1 och läste om folk som var jättestressad att de inte blev gravida med nr.2 eller 3 och jag tänkte att jag vill bara bli gravid med ett barn, sen kommer jag inte vara otålig mer. hahaha.. 

    Sen är man ju kontrollfreak och vill veta, det är som sagt väntan som är olidlig. Ska till gynekolog imorgon för rutinkontroll och se då jag har PCO men som verkar blivit bättre efter graviditet så ville kolla upp det. Antar att de kommer se om jag nu skulle vara gravid eller inte! 
  • Filippa85

    God morgon! 

    Top ett CB early test som var supernegativt så tappade hoppet lite och är inställd på att det inte blev någonting. Men känner mig fortsatt lite uppsvälld, öm och "konstig". Får som sagt se om det syns något på kontrollen/VUL imorgon, annars är det nya tag nästa månad! 

Svar på tråden Fler med BIM runt 3 juli??