• Anonym (Sara)

    Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?

    Jag har varit på dejter med ca 10 olika män under 2 månaders tid och har kommit fram till att det alla har gemensamt är att de bara pratar om sig själva. Jag ställer frågor för att få samtalet att flyta på men de babblar bara om sig själva utan att ställa någon följdfråga eller fråga mig något (jag har både utbildning, jobb, gemensamma intressen osv). Alla har blivit intresserade och velat ses igen men som sagt - knappt några frågor om mig??

    Är detta välkänt att alla män som dejtar är egoister?

  • Svar på tråden Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?
  • Anonym (Sara)

    Men vad beror det då på att alla män är så självupptagna och bara pratar om sig själva? Vad är orsaken?

  • Anonym (Sara)

    Tusen tack för alla svar! Men om vi då bortser från kön (utgick bara från min erfarenhet och jag har bara dejtat män och alla pratar om sig själva), vad beror det på att folk beter sig så? Är det trasig barndom, egoistiska drag, nervositet? Ska de sälja in sig?

  • Anonym (Sara)
    runerusk skrev 2017-06-26 10:32:26 följande:

    Kvinan jag avmatchade på Tinder ville nog bli smickrad och höra hur driftig och duktig hon var.

    Avmatchade ytterligare en kvinna igår, som inte heller kunde konversera. Hon svarade bara på mina frågor men inte mer. Tror att många kvinnor vil bli uppvaktade och att män ska sköta hela jobbet.

    Får jag fråga vilken typ av män du tar kontakt med? Påflugna eller blyga?


    Eftersom även jag hänger en del på tinder är det blandat, men ofta är det killarna som frågar om vi ska ses. När vi väl ses verkar de inte så blyga men ibland väldigt nervösa...
Svar på tråden Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?