Inlägg från: Anonym (Mundi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mundi)

    Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?

    glutten skrev 2017-06-24 09:41:46 följande:

    Extremt vanligt bland män. Och de tycker själva att VAD TREVLIG dejten var!!!! Medan tjejen inte fick ut särskilt mycket alls.


    Jag har aldrig "dejtat" men det är ju generellt tydligt på fester och i kompisgäng att män tar plats, och tar över plats, när de inte står i centrum. Jag umgås sällan med flera män samtidigt just därför.
  • Anonym (Mundi)
    Anonym (Man2) skrev 2017-06-26 11:56:59 följande:

    Jag är man och tycker ungefär likadant fast tvärtom.

    Jag uppfattar svenska kvinnor som oerhört självgoda, bossiga och feministiska som anser att män är spån (källa familjeliv). Skulle aldrig i min värld vilja uppvakta en svensk kvinna. När kvinnor visar intresse för mig kan jag bli intresserad och besvara flirtandet och eventuellt ha sex, men annars kan det kvitta. Känner inte längre något större intresse av kvinnor utan lever hellre singel. Tvekar jag räcker det liksom med att logga in på valfri social mediafunktion eller forum för att kräkas lite extra på valfri kvinna som håller sig sysselsatt på nätet. Familjeliv är en bra sida för detta.

    Män vill ha sex, kvinnor vill ha familj. Det ena ger det andra, men när kvinnor väl fått sitt "tappar" de helt plötsligt intresset för att ha sex. Jag har själv upplevt detta och det finns miljarder trådar om detta fenomen på Familjeliv, så det är ingen idé att tro att det skulle bli annorlunda bara för att man träffar en kvinna som faktiskt verkar vara sexintresserad. Kvinnor behöver inte män mer än vid ett fåtal befruktningstillfällen för att få vad de vill, men män behöver kvinnor regelbundet för att ha sex vilket också är en förutsättning för män att må bra. Lösningen för kvinnor är att dra till Danmark för att bli befruktade utan att behöva ha en man (spermaklinik). Lösningen för män är på samma sätt att dra till Danmark/Tyskland/Thailand för att kunna ha sex utan att ha en kvinna (bordell).

    Jag har skaffat mig en bra utbildning, bra lön och kan klara mig själv på alla sätt, men vill ha sex för att må bra. Lägger min fokus på saker som ger mig energi, vilket dejtande inte gör men betalar istället för sex när jag har känner för det.


    Så, med familjeliv som källa har du beslutat att aldrig dejta svenskor.... BWAAAHAHA! Dagens garv.
  • Anonym (Mundi)
    Froken Lokens skrev 2017-06-26 18:31:47 följande:

    Sånt hävdar oftast fula människor.


    Jag som är snygg BÅDE på ut-och insidan har veto då?

    Då ska jag berätta:

    Det är lätt mycket mer attraktivt att vara snygg på insidan- sorry!
Svar på tråden Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?