Inlägg från: Anonym (inget hyfs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inget hyfs)

    Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?

    Ja majoriteten av de jag träffat. Har fått avbryta dejter och telefonsamtal för att jag inte stått ut.
    Får nästan aldrig följfrågor av killar. Har fått slå sig in i konversationen för att ha en chans.

    Sen fattar de inte varför man inte vill träffa dem igen?!!!

  • Anonym (inget hyfs)
    absalon skrev 2017-06-24 11:18:16 följande:

    Så fort jag upptäcker att någon jag träffar saknar doktorsexamen, avbryter jag samvaron omedelbart och går hem. Djäkla oskick att inte omedelbart uppge sin bildningsnivå.


    Skiter helt i bildning...förutom personlig och känslomässig och att någon har utstrålning och kan föra sig:) Och att det ser bra ut!
  • Anonym (inget hyfs)
    Anonym (Kvinna) skrev 2017-06-26 01:50:53 följande:

    Ja, 9/10 män är enbart intresserade av sig själva och vad dom själv säger/tycker/vill och är intresserade av.

    Det spelar liksom ingen roll i vart dom ligger på en både bildning- och/eller utseendemässig nivå.

    9/10 män övervärderar alltid sig själva och istället för att se och reflektera över sina egna brister i varför ingen vill ha dom skyller de på kvinnorna (svenska män, svenska kvinnorna) som de horor och luder de är som bara vill ha kuk från afrika och mellanöstern (källa: flashback).

    Det bästa sättet att förhålla sig till män överhuvudtaget är att ignorera dom.

    Sluta uppmuntra dom med vad man själv som kvinna tror är hövligt småpratade eller uppmuntran.

    Sluta titta på dom när man går förbi eller sitter vid samma bord.

    Män är desperata och tror 8/10 gånger att du vill ha sex med dom och kommer därefter att behandla dig/bete sig som om du vill ha sex med dom.

    Läste för inte så länge sen att män ser ingen anledning i att bilda familj såvida de inte får sex regelbundet av sin fru/kvinna, de ser alltså ingen direkt anledning i att skaffa barn eller familj såvida de inte "får" ha sex regelbundet.

    Min egen erfarenhet är att majoriteten av alla män och framförallt svenska män är patetiska och desperata (män från afrika, mellanöstern eller asien har jag ingen erfarenhet av men kan tänka mig att de fungerar på ungefär samma sätt eftersom både europeiska och amerikanska män fungerar så, män som män liksom). Bästa sättet som heterosexuell svensk kvinna att bilda familj på är att skaffa sig en BRA utbildning med en BRA lönenivå samt löneutveckling och sedan skaffa barn med en dansk (eller whatever) spermaklinik. Eller bajaka sin lesbiska sida fungerar nog lika bra.

    Det tog många år av dejtande, skrivande och av att hålla på att ställa in sig hos det andra könet tills jag insåg att jag klarar mig bra och kommer vara betydligt mer framgångsrik i både karriär och familjeliv utan en man och tvekar jag räcker det liksom med att logga in på valfri social mediafunktion eller forum för att kräkas lite extra på valfri man som håller sig sysselsatt på nätet.

    Så nej, det finns extremt få trevliga, intressanta män som kommer vara intresserade av dig på samma nivå som de är intresserade av sig själva.

    Bättre att skippa dom och sluta leta för majoriteten av den bra sorten är redan upptagna.

    (Obs, Jag har bara läst TS).


    Härligt mitt i prick:)
Svar på tråden Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?