• Anonym (Fy)

    Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?

    Anonym (Sarah) skrev 2017-06-24 11:08:59 följande:

    Sitter de och manspreadar och mansplainar också? Känner igen typen, finns många såna. För att hitta en prins får man kyssa många grodor. Eller dejta.


    Ja, fy farao för män som saknar intersektionell insikt! Kräks


    Alla män borde genomgå en genuskurs och bli genuscertifierade och sedan fick bara de män som blivit godkända på den kursen ha rätt att dejta kvinnor.

    Helst av allt ska de bara sitta tysta i ett hörn och inte säga ett pip, annat än när kvinnan frågar, medan hon ältar på om sina vardagsbestyr. Och när hon ältat klart går hon och knullar med en snygg patriarkal riktig man från Mellanöstern istället.

    Feministiskt så det förslår!

    Drömmer

  • Anonym (Fy)
    glutten skrev 2017-06-24 13:26:02 följande:
    LOL ja det är faktiskt inte klokt att tjejer typ... TYCKER saker om hur män beter sig! Börjar nästan tro att kvinnor också vill ha trevligt när de umgås med män?! Bedrövligt.
    Drömmer
    Anonym (Sarah) skrev 2017-06-24 14:38:24 följande:
    Det ska bara finnas nidbildrr av kvinnor, inte av män? Så fort man börjar upptäcla mönster och problematisera vissa manliga beteenden och personlighwtstyper så går ni män i taket. Wow. Men ni har inga proböem att behandöa kvinnor så, och ni reaherar inte när någon vid fikabordet uttalar sig så om kvinnor. Wow alltså...

    Omedveten ironi när den är som bäst.
  • Anonym (Fy)
    Heha skrev 2017-06-24 19:27:25 följande:

    Så många män har så otroligt dålig koll på vad som i allmänhet skapar attraktion hos kvinnor.

    Två mycket enkla grundregler som skulle öka killars dejtinglycka med 100 %:
    * Se till att tjejen pratar 2/3 till 3/4 av den totala tiden de första dejterna. Ställ frågor, var nyfiken, LYSSNA på vad hon säger (återkoppla senare eller nästa dejt till något hon sagt) berätta om dig själv också såklart, men låt henne upptäcka vem du är allt eftersom dejterna går. Hur kul är det att träffa någon igen som redan har berättat allt om sig själv, om alla problem när han var liten, om hur elaka hans ex var etc? Är som att läsa en bok där slutet sammanfattas i början av boken.
    * Bomba inte tjejerna med samtal, sms, snaps etc. Ge henne lite utrymme att både längta till en dejt och till att reflektera efter den. Inga tredagarsregler eller liknande är nödvändigt men ge henne lite tid i alla fall.

    Jag är man själv och tycker ovanstående fungerar superbra. Har haft så många tjejer som berättat för mig hur spännande det var när hon inför dejten funderade på vart vi skulle gå, hur hon skulle klä sig, om jag ens skulle dyka upp etc och sedan hur trevligt det var att jag verkligen lyssnade och var genuint intresserad av henne.


    Och du är lyckligt gift, bor sambo eller är i ett stabilt varaktigt förhållande, eller vad är din civilstatus?
  • Anonym (Fy)
    Anonym (F! 2018.) skrev 2017-06-24 21:39:34 följande:
    Män får klara sig utan sex. Är ingen rättighet att få ligga och många kommer bli utan. Vänj er vid det.
    Jag tror att CBA menar att den lösning som du och andra feminister propagerar för stärker "patriarkatet".

    Du uppmanar feministiska kvinnor att sluta ha sex med män, sluta bilda familjer och sluta föda barn. Resultatet av det sättet att tänka på blir att barn till största delen föds i miljöer där "patriarkatet" är starkt.

    Det kan vara starkt religiösa miljöer, där männen och kvinnorna är djupt troende muslimer eller kristna, starkt ojämställda miljöer, där mannen gör karriär och tjänar pengar medan "hans" kvinna är hemma och föder och tar hand om barnen eller i kriminella och våldsamma miljöer där kvinnor betraktas som troféer som ska erövras, som blir gravida och föder barn utan närvarande pappor och där det ofta finns alkohol och drogmissbruk.

    Du erbjuder inte någon alternativ familjestrategi helt enkelt utan vill att kvinnor som längtar efter tvåsamhet, närhet, kärlek, familj och barn ger upp de drömmarna för att istället bli en perfekt och underdånig kugge i det feminazistiska maskineriet.
  • Anonym (Fy)
    Anonym (F! 2018.) skrev 2017-06-24 22:07:11 följande:
    Män kan klara sig själva. Har inget utbyte av dem, varken psykiskt eller fysiskt. Lämnar tråden nu.
    Nej, jag tror dig när du skriver att du inte har något utbyte av män. Man måste själv ha något att erbjuda för att kunna ha ett utbyte av något med en annan människa. Har man själv inget att erbjuda så kan man inte ha ett utbyte med någon annan.
Svar på tråden Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?