Inlägg från: Anonym (Precis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Precis)

    Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?

    Anonym (F! 2018.) skrev 2017-06-24 21:26:39 följande:

    Förstår vad du menar. De flesta män förtjänar att leva sina liv i ensamhet därför att de tillför inte en kvinna något. De tar bara energi.

    Låt dom vara och odla istället dig själv till en stark och självständig kvinna. Gör karriär och ta för dig.

    Tillsammans kämpar vi mot patriarkatet.


    Håller med. Vore även bra om kvinnor kunde stötta varandra lite mer än vad många kvinnor gör idag. Inte bara ta för sig för egen del i karriären.

    Tillägg: Åk till storkkliniken
  • Anonym (Precis)
    Anonym (Sara) skrev 2017-06-25 20:16:03 följande:

    Tusen tack för alla svar! Men om vi då bortser från kön (utgick bara från min erfarenhet och jag har bara dejtat män och alla pratar om sig själva), vad beror det på att folk beter sig så? Är det trasig barndom, egoistiska drag, nervositet? Ska de sälja in sig?


    Som du skrev först så är det vanligt att män pratar mest om sig själva och glömmer bort att ta reda på vem du är. Jag har också varit med om detta när jag gått på dejt.

    Jag har frågat en manlig arbetskamrat om det här. han förklarade att först så är det bara jakten som gäller. Alltså tänker killen på att han måste sälja in sig själv, vilket han bäst gör genom att prata om sig själv (tror han). Om han har tur så får han tjejen på fall, (kan ta ett par månader) och då tänker han: "Å satan, nu blev hon kär, vad gör jag nu?" Jakten är över och killen får kalla fötter och drar sig undan. Snopen står tjejen kvar och undrar vad som hände. Han som var så intresserad, och hon som ansträngt sig för att ändå ge honom en chans och till slut lyckats få känslor för honom.
  • Anonym (Precis)
    Anonym (CBA) skrev 2017-06-24 21:28:49 följande:
    Det är ett säkert sätt att bli våldtagen i framtiden.
    Behövs strängare straff för våldtäkt. Det borde avskräcka.
Svar på tråden Pratar alla män som dejtar BARA om sig själva?