• Anonym (kärlek i uppgivenhetens tid!)

    Vad blir nästa dejtingconcept?

    Onlinedating och dejtingappar har snart spelat ut sin roll. Undersökningar visar att väldigt få människor träffar någon via dessa forum. De har bara gjort människor till handelsvaror och skapat en illlusion av att det finns ett enormt utbud även om det inte alls är så för gemene man.

    Djupet har gått förlorat samt viljan att spendera tid med en och samma människa och vänta in och se om tycke kan uppstå eftersom det alltid finns en ny bild att klicka på som kanske passar dig bättre. 

    Koncept som "Gifta vid första ögonkastet" har blivit enormt populära och bygger alla på tid och tvång när de båda kandiaterna väl gett sitt samtycke...

    Vad blir nästa dejtingkoncept och hur skulle du själv vilja gå till väga om du fick önska?

  • Svar på tråden Vad blir nästa dejtingconcept?
  • Pumakvinna

    Speciella dejtingagenturer som folk betalar för och som erbjuder just såna koncept som i tv programmen. Lite mer som eskortservicebyråer a la Ryssland!

    Eller så lägger alla bara ner sina guards och börjar spela brännboll med varandra eller arrangera "Italienska för nybörjarekurser" igen!

  • Smecker

    Gifta vid första ögonkastet blev en tittarsuccé men en flopp för de inblandade paren. Samtliga skilde sig efter programmen. 0% success rate.


    Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  • Anonym (G)

    Naken dejting.

    Då vet man direkt storlek på tuttar/kukar och man behöver inte bli besviken sedan.

  • absalon

    Varför kan inte någon progressiv kommunledning införa kommunal tvångsdating, där singlar blir ihopkrokade med varandra oavsett de vill eller ej?
    Detta i kombination med kommunal tvångsgympa skulle drastiskt minska såväl ensamhet som kroppsförfall i landet. Samhället måste ta sitt ansvar för singlar och soffpotatisar. Social ingenjörskonst fixar allt!

  • Anonym (.)

    Dna dejting.

    Matchas utifrån hur bra man passar ihop genetiskt.

Svar på tråden Vad blir nästa dejtingconcept?