Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

47 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 14:05 absalon svarade i tråden: Är Sverige en demokrati?:
Men vilka förändringar skulle en  SD-regering genomdriva för att göra Sverige mer demokratiskt?

2017-11-18 absalon svarade i tråden: SD havererar?: Aha, du menar att media styrde så många väljare att rösta på SD i valet 2014? Spännande teori!
Då var det kanske media, som styrde så extremt många väljare att favorisera SD i opinionsmätningarna.
2017-11-18 absalon svarade i tråden: SD havererar?: Men nog är det bra konstigt med så mycket bråk, brott, uteslutningar och politiska vildar inom ett stort politiskt parti - när mindre än ett år återstår till riksdagsvalet. SD tycks ha dragit på sig.
2017-11-17 absalon svarade i tråden: Vilken politiker tycker ni är ärligast?: En bra politiker kan inte vara alltigenom hederlig. Tillfällen finns, där en ansvarskännande politiker faktiskt måste undvika sanningen. Vi lever inte i den bästa av världar.
Drottning Kristina formulerade på sin.
2017-11-16 absalon svarade i tråden: Sluta röka!!: Ett gammalt ordspråk lyder:
-Lasternas summa är konstant.
Om man absolut vill sluta röka, bör man istället odla sina övriga laster desto intensivare.
Någon har kanske förslag på i sammanhanget rekommendabla laster.
2017-11-14 absalon svarade i tråden: Dödsstraff:
Som sagt, dödsstraffets vänner har blivit så få nuförtiden att inte ens SD vill återinföra bödeln och hans jobb längre. Vilket partiet tidigare ville.
Tack och lov. Dödsstraff - nej tack.

2017-11-14 absalon svarade i tråden: Accepterar du en alkoholfri jul och nyår?: För egen del är det inget problem. Uppskattar en god sup emellanåt men kan avstå.
Dock - somliga i släkt och bekantskapskrets resonerar ungefär som Albert Engström, när han låter en av sina tecknade figurer.
2017-11-14 absalon svarade i tråden: Jag vill ha seriösa svar nu...: Tja, vi tycks få dras med människorna, sådana de nu är. Vad är alternativet? Mänsklighetens kollektiva självmord syns mig heller inte så lockande. Och inte heller helt lätt att genomföra.
2017-11-14 absalon svarade i tråden: Spelar det någon roll vem vi röstar på?: Genom att rösta på politiker, som vi finner bättre - eller möjligen mindre dåliga - än de, som för tillfället  sitter vid makten, åstadkommer vi emellanåt maktskiften i stat, landsting och kommuner.
2017-11-14 absalon svarade i tråden: Hen / Han / Hon:
Strippan gick efter föreställningen omkring och pratade med publiken. Hen var född och uppvuxen i Pjätteryd.

Innehåll