• norgesessan

    Så arg o ledsen.... Ska man inte kunna få en Sjuk-Olycksfallsförsäkring?????????

    äldsta sonen har trygg hansa..tyvärr slarvade vi så det drygte på tiden innan vi tänkte på att skaffa forsäkring, så han hann få falsk krupp eller nåt sånt innan....(han har inte varit sjuk på et år nu) så nu är astma, matallergi och exem borttaget. om två år ska dom kolla det igen, for då har han varit utan symptom i tre år. det är viktigt att ni som inte har sjukdomsforsäkring fortsätter söka om att få det från andra, Emil fick feberkramper två gånger, då fick vi ut en massa pengar varje gång (over 1000kr)

    Yngsta sonen har en sjukdom, han har inte sköldkörtelen...han får en medicin som han får ta resten av livet, annars är detingenting, det blir inte värre, det finns inga följdsjukdommar....trygg hansa ville inte ge sjukforsäkring med klausul.....länsforsäkringar ville inte ge forsökring, men skandia gav honom forsäkring med klausul. fast dom ville inte helforsäkra emil (han hadde då fått et klausul for alla krampsjukdommer, for at han har haft feberkramper...som inte er nån sjikdom)

  • norgesessan

    wellah, som jag skrev innan, trygg hansa ville inte ge min yngsta son nån sjukforsäkring alls, pga sköldkörtelen, inte ens undantag. for deras läkare visste bättre än sonens läkare....

Svar på tråden Så arg o ledsen.... Ska man inte kunna få en Sjuk-Olycksfallsförsäkring?????????