• Annam85

    För oss med bim AUGUSTI 2017

    Hoppar in här då vi till slut fick inse att det inte blev nåt i juli. På dag 35 kom mensen. Jobbigt med oregelbundna och långa cykler när man försöker.....

    Tror jag kände själv när jag hade ägglossning i juli(som vi troligen missade....)

    Men ni som använder stickor. Vilka är de bästa? Tänkte köra med det nästa period!

    Tänk att man hoppades så in i det sista, tom åkte ner ytterligare ett grav test i kundvagnen på affären tidigare idag. Ifall om att. Fanns fortfarande en chans. 30 min senare ligger man dubbelvikt och mensen ett faktum. Känns som ett misslyckande då vi lyckats innan på första försöken.

    Men men på det igen! Mot aprilbebis ??????

  • Annam85

    Kommer hamna på Bim 16/8 plus minus 4 dagar

    Med min tur pricka in runt 21 som är min första arbetsdag på 18 mån ????

  • Annam85

    Amanda : De är 5 år, snart 4 år resp 18 mån :)

    Vi jobbar på en liten 4:a för att göra vår familj komplett. ?

    Ja riktigt apjobbigt att det verkar blivit så oregelbundet nu. Sista halvåret legat på 27-40 dagar, men med genomsnitt runt 30, så oftast däromkring ändå.

    Testlagret har vi kört med innan. Och dem vi funderar på igen. Känner min kropp väl, men vore skönt att köra med stickorna med för att säkert veta ....

  • Annam85
    Anjav8 skrev 2017-07-20 18:18:23 följande:

    Berättar ni för er partner att ni har ÄL? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att inte sätta all press på honom (vilket precis hände, myset gick åt skogen...) men samtidigt vill jag att han ska veta att nu gäller det.. vi är nya i bebisgörandet (vårt andra skriva försök).. Jag vill inte heller vara "ensam" i det här om ni förstår hur jag menar? Jag testade att säga: den här veckan har jag ÄL (enligt appen idag men stickorna visar neg..)

    Hur gör ni? Tips?


    Min make har sten koll på när äl börjar närma sig "enligt appen" som han kollar då o då i min mobil, speciellt nu med bebisfabriken... Vi är ju två som vill göra barn, hänger ju inte bara på en.

    ?
  • Annam85

    Någon som vill lägg till mig med?

    Tror att Bim hamnar på 16/8(plus minus några dagar)

    2 försöket 4:e barnet

  • Annam85
    Joozzaan skrev 2017-07-26 20:34:31 följande:

    Cykeldag 29 Idag, förra månaden kom mensen på dag 35.. innan dottern var som på 35-45 när jag slutade med p-piller, får se vart det slutar denna månad. Någon mer med långa cyklar?


    Typ iaf oregelbundna... legat på 27 -40 senaste halvåret
  • Annam85

    Aldrig varit så glad över negativt test....

    Hände nåt när/efter vi hade sex i måndags kväll och som i går var det totalt omöjligt stt ens tänka på att genomföra ett samlag....

    Förhoppningsvis nåt "skavsår" som kommer gå till sig, har sköra slemhinnor efter tidigare graviditet och amning..., men äl närmar sig och tänk om det är detta som sätter stopp för månadens bebis fabrik???!!

    Bara för vi hade för bråttom och kanske höll på något längre än vanligt och skippade glid.... ????

    Tyckte mig känna äl värk i magen nu när jag städade... så skönt med neg test.

  • Annam85
    Maramba skrev 2017-07-29 14:16:27 följande:

    Bim-4. Kunde inte hålla mig från ett test imorse. Tolkade det som blankt först men när jag skulle kasta det (ca 40 min senare) så tycker jag mig se ett (väldigt svagt) streck. Ser ni det också?


    Ja!! Men kan tyvärr va spökstrevk... Vänta minst två dagar och avläsa inom tiden :)

    Hoppas åt dig!
  • Annam85

    Bra vi är barnfria i helgen!!! ????????

    Känner det i magen både igår och idag så ingen total överraskning, men häftigt att få så pos, fick aldrig det när jag testade inför förra barnet :)

Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017