• Chimsi

    För oss med bim AUGUSTI 2017

    Jokri85 skrev 2017-07-28 22:31:07 följande:

    Ja det står i beskrivningen. Du ska räkna ut på ett ungefär hur lång sin cykel är.

    7 dagar efter min mens började jag testa sist vi blev gravida för att ej missa. Jag minns inte men köpte 1 eller 2 test. Det står i förpackningen hur du ska göra. Tor du ska testa morgon urin, och du måste göra det varje morgon. Det ska vara första urinen efter lång natts sömn. Då känner den av när du får högre värden i kroppen och ÄL är på gång..sen känner den även när du har ÄL. spermier kan ju leva upp till 5 dagar så det är bra att ha sex innan ÄL eller när man vet att ÄL är på gång ;)


    Tack för svar! Läst och ska testa imorgonbitti, enligt mina stickor från testlagret så är det nära ÄL nu, försöker få koll på min cykel. Spännande men lång väntan :)
  • Chimsi
    Ulrika34 skrev 2017-07-28 23:19:39 följande:

    Lite nyfiken, Hur gamla är vi här inne?

    Jag är 34 år, har 4 barn födda 04-07-10-12.


    Jag är 30 och har ett barn, född 2010 :)
  • Chimsi
    Jokri85 skrev 2017-07-29 08:38:33 följande:

    Aaa det är så spännande ;) :)

    Försöker hålla mig upptagen för jag ska först ha en mens om några dagar och SEN kan jag börja testa mig..tror jag är sist i gruppen vad jag sett hittills :)


    Håller tummarna! S
  • Chimsi


    Känner frustration.. testat flera dagar med ägglossningsstickor och tycker inte att det tar sig ordentligt...
  • Chimsi

    Vad har ni för erfarenhet av ägglossningsstickor (ex testlagret, babyplan)? Hur tillförlitliga? Har testat i flera dagar men utan att strecket blir tillräckligt skarpt, är det kört eller kan stickorna missa?

  • Chimsi
    Tickitarum skrev 2017-07-29 20:20:52 följande:

    Jag körde gravidkollen förra månaden, fick inga utslag, denna månaden testlagret, dem har jag fått utslag på! Synd jag inte hade några från gravidkollen kvar för att kunna jämföra!


    Bara att kämpa vidare :) Beställde nya stickor och gör mig redo för nästa cykel :) Såklart hoppas man någonstans att stickorna har fel och att man lyckas ändå haha blir så knäpp i denna situation :)
  • Chimsi
    Dreambabydream skrev 2017-07-30 21:14:30 följande:

    Gällande äl test. Någon som inte fick positivt trots att de kände äl. 

    När jag blev gravid (slutade i MA) testade jag med äl test från graviditetskollen 2ggr dag men fick ingen stegring. Trodde jag inte hade haft äl, men sedan visade det sig jag var gravid. Så litar inte på ÄL testerna, är nog lätt missa stegring om man ens får någon. 


    Tack för du delar med dig av den erfarenheten! Så klurigt titta på stickor som inte stegrar
  • Chimsi
    Ulrika34 skrev 2017-07-30 21:53:29 följande:

    Har alltid haft regelbunden mens med 31 dagar, nu verkar det som mensen dykt upp på ägglossning +7, har blödig nu lite varje dag i 3 dagar, jätte konstigt, har även fått mensvärk nu! Får se om jag ligger kvar på bim 8/8 eller om jag flyttar fram till 30/8. SUCK!!!!!!!!!


    Hände mig förra cykeln, ÄL +8 och blev förvirrad.. blödde smått två dagar, rejält i tre sen slut och denna cykel hittar jag inte ens ÄL... knepigt
  • Chimsi
    Superjag skrev 2017-07-31 22:16:16 följande:

    Tjejer!! Nu behöver ja hjälp!

    Är det dags? Är detta ett positivt ältest??

    PS. Det är babyplans sticka

    Pps. Vad gör jag med en man på dåligt humör? Nu måste vi ju hoppa i säng :O


    Ser positivt ut! Kanske vaknar på bättre humör? :)
  • Chimsi

    Ingen som helst aning om vad min cykel pysslar med! Hade gett upp hoppet om ÄL denna cykel eftersom det nu är 18 dagar sedan mensens första dag.

    Tog ett test innan idag mest för jag mådde skumt som jag brukar vid ÄL och då fick jag en blinkande smiley på min CB-indikator. Nu till min fråga, den blinkade inte igår men idag, hur gör jag bäst. Mysa med mannen varje dag några dagar framöver eller när tror ni ÄL sker? Någon med erfarenhet av CB och hur många dagar före ÄL som den börjar blinka?

Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017