Inlägg från: Stuppis1 |Visa alla inlägg
  • Stuppis1

    Gravid bf nov/dec-17 med planerat snitt

    Hej! Vad kul med en tråd för oss som snart ska göra snitt! Jag är beräknad till mitten av december så kommer att bli snittad någon gång första dagarna i december. Det är första barnet, en flicka. Känner mig jättepeppad och inte alls orolig, även om det kommer att bli mer och mer nervöst när det närmar sig. Om ca två veckor ska vi på läkarbesök och hoppas få ett datum då.

    Jag försöker förbereda mig genom att läsa positiva förlossningberättelser om kejsarsnitt och inte googla på negativa saker. Ser fram emot att höra mer om era upplevelser.

    Lycka till allihop!

  • Stuppis1

    Hej igen på er alla, hur går det för er? Gissar att det är riktigt nära nu för några :) Spännande... Vi väljer mellan två olika sjukhus (bor utomlands) och det ena har gett oss snittdatumet 8 december, så nu vet vi att vi har en deadline i alla fall. Känns skönt att veta att det är max 22 dagar kvar, även om jag har mått bra så börjar kroppen kännas tung och obekväm.... På fredag ska vi på läkarbesök på det andra sjukhuset, förmodligen kommer de att föreslå ungefär samma datum, kanske ett par dagar tidigare eftersom 8 dec är 39+0 och man vill snitta mellan 38+0 och 39+0... Känns som att vi kommer att välja det sjukhus som ger oss tidigast möjligt datum, man är ju så nyfiken och otålig... :)

    Dessutom måste jag hinna med ett TUL med flödesmätning någon gång innan snittet så det får vi nog göra nästa vecka... Det ser jag verkligen fram emot, att få se lilla plutten.

    Känns skönt att se slutat på graviditeten även om det är en läskig tanke att vi snart har ett litet barn att ansvara för... 

    Hur är det med er andra, har ni redan gått på föräldraledighet? Och hur många dagar har ni kvar?

  • Stuppis1

    Mysigt att se att det börjar komma några bebisar :) Hoppas ni alla mår bra. Idag har det varit lite av en cirkus med sjukhusbesök och en hel del provtagningar och annat. Är helt slut i både kroppen och huvudet och började gråta i bussen på vägen hem, tror det är hormonerna... Tur att man har dem att skylla på :) . Känns som att det börjar närma sig nu med stormsteg, jag har max 16 dagar kvar av den här graviditeten. Känns både jättelänge och jättekort på samma gång....

    Längtar som tusan efter att få gosa med den lilla men kommer nog att sakna magen också lite :)

  • Stuppis1
    Normark skrev 2017-11-30 21:06:30 följande:

    JAG BLIR GALEN! HUR KAN TIDEN HA STANNAT? 


    Haha. Hur många dagar (evigheter) har du kvar?

    Jag känner lite tvärtom, har snitt inom en vecka och det känns som att jag inte alls kommer att ha tillräckligt med tid att förbereda mig mentalt på en bebis. Visst, jag har haft nio månader på mig men nu känns det bara som att VAD HÄNDE?!

    Fast mest är jag ju bara glad och förväntansfull :) Det där med redo får man se till att bli när man måste :)
  • Stuppis1
    SaraW8305 skrev 2017-12-02 17:22:09 följande:
    I måndags morse plockades denna prinsessa ut.. 3575 gr å 50 cm lång.. Lowa-My är namnet å vi mår alla bra ..
    Grattis! Vilken fin tjej! Hoppas ni mår fortsatt bra båda två!
  • Stuppis1
    SaraW8305 skrev 2017-12-04 13:48:03 följande:
    Vi mår bara bra.. helt otroligt hur kär man kan va i en människa ;)
    Vad kul att höra :) Vår lilla kommer på onsdag och nu börjar jag bli lite smått nervös, mindre än två dygn kvar tills vi får se den lilla plutten som vi väntat på så länge :) 
Svar på tråden Gravid bf nov/dec-17 med planerat snitt