Inlägg från: Anonym (Ts) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ts)

    Är kondom tråkigt?

    Jag är en tjej på 23 som inte tål p-piller och är inte intresserad av att ta andra hormonella preventivmedel eller spiral osv. då jag inte mår bra av det. Med andra ord är det som finns kvar natural cycles eller kondom (tror jag)?

    Jag har varit singel ett tag och därmed utan sex ( :( ) varför jag inte tänkt på skydd alls. Nu däremot har jag börjat dejta och känner att det här kommer bli en fråga när jag väl hittar rätt. Med kondom kan det väll aldrig bli spontant? (Jag har själv aldrig behövt köpa kondomer så bara det känns lite pinsamt.. killen har alltid haft). Jag har en ganska stark sexdrift så jag vet ju att det i längden blir jobbigt om man ska hålla på med kondom hela tiden eftersom jag gillar att ha sex och krydda till det lite här och där, inte bara hemma i sängen. Nu har jag ju inte någon kille heller så jag har ju inte problemet just nu men jag vet ju att det kommer framöver.

    Min fråga är alltså vilka alternativ det finns? Natural cycles känns inte så säkert heller? Och för er killar och tjejer - är kondom tråkigt? Hur delar ni upp inköpen? Hur löser ni de här problemen? Känns ju inte säkert att han ska spruta utanför när han är på g eftersom det finns både försatser osv att bli gravid av. Finns andra alternativ? Snälla hjälp en vilsen själ :)

  • Svar på tråden Är kondom tråkigt?
  • Anonym (Ts)

    Men om vi utgår från att man är ett par? Är det inte tråkigt då? (Jag är inte så mycket för ons...)

    Vilken sort kondomer ska jag som tjej köpa? Det finns väll olika storlekar..

Svar på tråden Är kondom tråkigt?