• Arcnice

    Kvinnor med gamla bilder på dejtingsidor!

    Nu är jag kille och håller med om att det där är ett problem, men jag gissar på att det gäller för båda könen.

    Ett större problem tycker jag det är att så få har helkroppsbilder på sig själva.

  • Arcnice
    Anonym (best före) skrev 2017-07-19 17:07:57 följande:
    Varför är det ett problem tycker du? Tror faktiskt sällan jag sett en helkroppsbild på någon kille jag dejtat. Mest bara med bylsiga kläder så man bara fått ett hum elelr i ytterkläder. Men om jag gillar någons ansikte och kemi uppstår förutsatt att de inte är utanför mina ramar, brukar kroppen funka utmärkt även den
    För att jag tycker att kroppen är viktig och jag inte alls gillar knubbiga tjejer. Och eftersom de flesta som beskriver sig själva som "lite rund" eller mullig, egentligen är tjocka.
  • Arcnice
    Påven Johanna II skrev 2017-07-19 18:50:45 följande:
    Håller med om det idiotiska i att ha bilder som inte är representativa för hur människor faktiskt ser ut men i ditt fall - som inte gillar knubbiga kvinnor - borde du väl vara kapabel att välja bort dem efter att de beskrivit sig själva som runda eller mulliga?
    Ja det är ju sant, men i vissa fall så nämner det ju inget om det heller eller anger att det har normal kroppsbyggnad. Men det är klart, idag så är ju övervikt normalt.
  • Arcnice
    Anonym (Ola) skrev 2017-07-19 19:16:57 följande:
    Förstår inte meningen med att dölja självklara fakta som många gör.

    "Jag är en aktiv tjej som gillar att röra på mig varje dag" = Jag gillar att vara hemma och se på TV med en påse chips och dipp.

    "Jag tränar flera gånger i veckan" = jag har ett träningskort, men nu var det längesedan jag var där.
    Håller med dig, och antar att killarna är lika dålig som tjejerna i det fallet.

    Blir alltid lika fundersam när någon skriver att de tränar mycket men deras fysik visar på något annat. Då känns det som att det finns tre alternativ som är rimliga förklaringar. 1. De har varit ännu mer överviktig än de är nu, 2. de har en väldigt dålig levnadsstil förutom träningen eller 3. det de kallar träning är inget särskilt fysiskt ansträngande.
  • Arcnice
    Joody skrev 2017-07-19 22:28:50 följande:

    Ja, men hur ser ni det om man faktiskt är normal när man uppger normal och det betyder inte pinnsmal utan att man faktiskt har rumpa, lår, lite mage etc. Fortfarande normal och normalt bmi på 22,5- 23 men fortfarande finns det ju former där.

    Kanske killar väntar sig att normal innebär smal när det är just normal. Då är det ju förväntningarna som är fel och om man inte gillar kvinnliga former med rumpa och mage får man väl träffa någon som istället väljer vältränad eller smal på sin sida.

    Om det är så viktigt menar jag.


    Det är helt ok tycker jag. Dock beror det mycket på hur fettet sitter på kroppen. Normal innebär ju tyvärr ett rätt högt bmi nuförtiden eftersom befolkningen i allmänhet är tjockare än förr. Klädindustrin var ju smart där och ändrade deras storlekar så att t.ex. är sät storlek 36 idag är samma som var storlek 38 förr.

    Personligen har jag rätt svårt för ens antydan till bilringar, men det är ju en högst personlig synpunkt.
    Dock försöker jag vara mer öppen när det gäller det fysiska eftersom utbudet i trakterna där jag söker tyvärr vore alldeles för dåligt annars.

    Det viktigaste är dock att man i sin profil faktiskt visar hur man faktiskt ser ut även i helkroppsprofil, inte bara ett foto med plutläppar och inzoomade bröst.
  • Arcnice
    Yeswooman skrev 2017-07-19 22:41:16 följande:

    För mig så tränar jag rätt mycket och är normalviktig men kanske andra ser mig som lite mullig med lite former.

    Hursomhelst är det jätte jätte mycket jag måste dra ner på maten för att gå ner i vikt.

    För att jag redan är normalviktig så är det jätte svårt att gå ner ett endaste kilo och det räcker inte att bara träna varje, varannan dag utan krävs att jag måste träna och tänka på precis allt jag äter och räkna kalorier, utesluta bröd, pasta, yoghurt och i princip alla kolhydrater och leva på grönsaker, frukt.

    Sedan har jag också låg ämnesomsättning så för att den ska vara normal så måste jag röra på mig varje dag. Promenader gör jag inte av med några kalorier på alls utan pulsen ligger på ca 60 som att sitta framför tv:n.

    Så inte alltid det finns ett klart samband mellan vikt och hur mycket man rör sig.


    Nja det där beror ju mest på hur man rör sig. Om du har samma puls när du promenerar som när du sitter i soffan så har du ju alldeles för dålig intensitet i dina promenader. Ska en promenad ens vara värd att kalla träning så bör man ju åtminstånde ligga på 60-65 % av maxpulsen, och har man den pulsen när man sitter i soffan så är det ju någon fel.

    Men nu är jag väldigt off topic.
  • Arcnice
    Anonym (tjej) skrev 2017-07-20 02:14:47 följande:

    Skulle inte ens komma på tanken att leta en kille med "rätt" utseende på en dejtingsida. Är utseendet det man går på, så varför ragga på nätet?


    Fast man vill väl finna en potentiell partner attraktiv oavsett tur man hittar den? Sen handlar det inte så mycket om att leta specifika utseenden för min del i alla fall. Däremot vet jag vad jag gillar och inte gillar när det gäller kroppstyper.

    Dessutom kan det finnas flera olika anledningar till varför man söker på nätet. Själv avskyr jag krogen och rör mig knappt i miljöer där det finns några singelkvinnor som är av intresse.
  • Arcnice
    Anonym (tjej) skrev 2017-07-20 03:22:44 följande:
    Jag tror det är omöjligt att på foton upptäcka alla skavanker, oavsett hur många och nya dom än är.
    Så är det garanterat, men fler och nyare foton lär ju förhoppningsvis visa sanningen bättre än få gamla foton.
    Personligen så blir jag intresserad av helheten som utgörs av personlighet och utseende. Saknas foton på hela kroppen och/eller en bra skriven presentation minskar chansen kraftigt att åtminstånde jag ska bli intresserad. Tyvärr saknar de flesta profiler både presentation och bra bilder.

    Jag har skrivit det i andra trådar, men min åsikt är att kroppen/utseendet är en del av den en person är. Dvs. man är mer än bara utseende eller personlighet.

    Vet att många killar skriver till alla tjejer oavsett, och hoppas på att få napp, men jag gör det inte.
    Tycker att det är svårt nog att skriva ett bra brev när det finns en presentation, och saknas det samt bilder som visar något form av hobby eller liknande så är det näst intill omöjligt. Vad ska man basera sitt brev på i sådana fall?
Svar på tråden Kvinnor med gamla bilder på dejtingsidor!