Inlägg från: sedärja |Visa alla inlägg
  • sedärja

    Gravid med syskon, BF mars 2018

    Hakar på här! Jag plussade häromdagen och har enligt Natural Cycles BF 24 mars, beräknat på senaste mens. Vi försökte i ungefär ett halvår och har sedan innan en liten kille på 2 år.

  • sedärja

    Har haft ömma bröstvårtor och molvärk sedan ett par veckor tillbaka. Idag fick jag en rosa flytning som jag inte hoppas är något dåligt :/ fick likadant med sonen i vecka 7 och är i vecka 6 nu tror jag. Någon med liknande erfarenhet?

  • sedärja
    lilaemma skrev 2017-07-31 13:27:07 följande:

    Tack! Fast det enda jag har lärt mug hittils är att man aldrig vet nånting ;)

    Så här är min erfarenhet. Jag har alltid gillat barn, lekt med dem och varit barnens favorit. Så innan jag fick barn trodde jag att jag visste hur man gjorde med barn. Sen fick jag mitt första barn. Och insåg att jag inget visste. Men jag lärde mig och till andra barnet trodde jag att jag visste allt om barn. Men sen kom en helt annan unge, som behövde mötas på ett helt annat sätt... Så när trean kom var jag beredd på att jag inget visste och ställde in mig på att allt svårt som skuöle komma... Men det visade sig att tre barn var mycket lättare än ett eller två nånsin varit.. Två lekte med varandra och en tittade på. Så nu får vi väl se vad fyran vill lära mig... Om allt går bra. ( har haft 7 kemiska graviditeter och ett tidigt mf så jag vågar inte bli allt för säker)


    Låter bra att ställa in sig på att man inget vet trots att man (dvs jag) har en sedan innan :D han är två nu och har sedan födseln varit väldigt mycket på alla sätt och vis. Hoppas någonstans på en lite lite lugnare unge denna gång, både för vår och sonens skull, som är lite mindre närhetskrävande och mer "självständig". Förstå mig rätt - bebisar behöver en ju väldigt mycket, men med sonen har det varit extreeemt och är i vissa fall fortfarande. Ska bli spännande att se vad det blir denna gång :)
Svar på tråden Gravid med syskon, BF mars 2018