• Nlg

    BF April 2018

    Hej! Plussade i lördags med vårat andra barn.

    Haft känningar i magen i ca 2 veckors tid, gör ganska ont ofta. Hade en kväll sån "kramp" i magen att jag inte kunde resa mig upp på 2 timmar.

    När hade ni andra tänkt kontakta MVC? Inskrivning brukar väl inte ske för närmare v 10-12 va? Åtminstone här så vitt jag vet.

  • Nlg
    MatildaLinnea91 skrev 2017-08-08 08:54:59 följande:
    Det är inte ovanligt. Tyvärr är det inget som man hör så mycket om. min förra graviditet blödde jag en del fram till v14 ca. Var såklart jätteorolig hela tiden men det är alltså inget ovanligt. Önskar bara man pratade mer öppet om det så man sluppit oron.
    De är som att jag hade för mig de inte va helt konstigt.
    Började blöda igår, inga mängder dock. Blöder även idag. Är ju i samband med denna smärta jag är fundersam, även om jag inte haft så ont idag hittills.
  • Nlg

    Hörni.. jag fick ju en mindre blödning i förrgår, de rann lite men annars var det kanske som två-tre st 5-kronor kvar i trosskyddet under dagen. Igår vad det lite blod på pappret men annars mest blodblandad flytning under förmiddagen. Har sen dess inte blött. Det som oroar mig är ju denna molande värk jag haft sedan någon vecka tillbaka som också var med nu vid blödningarna.. BM sa de kunde vara ett tidigt missfall men jag håller inte riktigt med henne då jag blödde mer min andra grav utan missfall dock helt utan smärta då..Det som legat i bakhuvudet är ju dock utomkved?

    Vad tror ni? Får ju ingen hjälp alls av BM trots ja ringt två gånger, varav ena gången berättade jag om krampanfallet som gjorde att ja inte tog på ur soffan på två timmar..

    Sorry för "Depp" i vår positiva tråd ????

Svar på tråden BF April 2018