• Hedgehog

    BF April 2018

    Hej! Jag plussade häromdagen. BF 7 april, 3 barnet. Helt oplanerat, men efter några dagars eftertanke har vi sagt att vi behåller. Känns pirrigt :) Hur mår ni? Jag gick in i vecka 6 idag, och har mått lite illa från och till idag.

  • Hedgehog
    Nlg skrev 2017-08-09 12:27:51 följande:

    Hörni.. jag fick ju en mindre blödning i förrgår, de rann lite men annars var det kanske som två-tre st 5-kronor kvar i trosskyddet under dagen. Igår vad det lite blod på pappret men annars mest blodblandad flytning under förmiddagen. Har sen dess inte blött. Det som oroar mig är ju denna molande värk jag haft sedan någon vecka tillbaka som också var med nu vid blödningarna.. BM sa de kunde vara ett tidigt missfall men jag håller inte riktigt med henne då jag blödde mer min andra grav utan missfall dock helt utan smärta då..Det som legat i bakhuvudet är ju dock utomkved?

    Vad tror ni? Får ju ingen hjälp alls av BM trots ja ringt två gånger, varav ena gången berättade jag om krampanfallet som gjorde att ja inte tog på ur soffan på två timmar..

    Sorry för "Depp" i vår positiva tråd ????


    Förstår din oro. Jag blödde en del i min förra grav men det var långt senare, efter RUL och för att jag hade föreliggande moderkaka.

    Idag fick jag lite ljusbrunt på pappret när jag torkade mig. Känner mig väldigt ledsen och ställer in mig på missfall... så kan det bara bli bättre. Inte kommit mer och ingenting trosorna, men jag bara känner det på mig :( Vet ju att man kan blöda i tidig graviditet men jag tänker att jag säkert inte har sådan tur.
  • Hedgehog
    Amanda450 skrev 2017-08-09 18:24:24 följande:

    Nu måste jag fråga en liten fundering här, jag har nämligen haft otroligt ont idag. Vet inte hur jag ska beskriva det, känns som att bäckenet ska gå av på mitten. Är det något att oroa sig för? Eller har några av er andra känt detta i vecka 7?
    Är så lätt att bli nojig


    Ont kan man ju ha olika mycket, så det verkar inte så konstigt. Fast väldigt ont hade jag nog ringt och frågat om.

    Har man väldigt ont på en sida över av livmodern bör man ju kolla upp det, för att utesluta att de är ett utomkveds. Men de verkar inte vara där du har ont? Jag hade ringt ändå.
Svar på tråden BF April 2018