• Degklumpen

    Vi som börjar med IVF hösten 2017

    Hej hoppar in här mitt i allt, har följt den här tråden sen sprutstarten var för oss. Har velat skriva tidigare men blev som inte av.

    Våran resa började i februari förra året, då hade vi försökt redan i nästan 2 år, ingenting hände och då sökte vi hjälp. I början sa dem oförklarlig barnlöshet, men ju fler kontroller vi var på så visade det sig att jag har pcod och endometrios. Äggplocket är gjort den 22 januari och embryoåterföringen var den 25 januari. Så nu är det väntan tills bim och testdag (12/2), och givetvis att stå ut med detta lutinus kletet varje dag.

  • Degklumpen
    170909 skrev 2018-01-31 14:07:41 följande:

    Det känns kört, mina vita flytningar har mörknat och blivit lite mer bruna så tror mensen är på g. Bara lite sen för att driva lite med mig eller så


    Har du gjort något mer test?
  • Degklumpen
    170909 skrev 2018-01-31 17:04:52 följande:

    I måndags tog jag ett test från testlagret på kvällen så jag vet inte hur länge jag hållit mig, och jag såg ett svagt svagt streck men blev osäker på om det var på riktigt eller inte. I tisdags tog jag två ett från testlagret och det jag fick från kliniken på morgonen och jag är säker på att jag ett svagt streck på båda. Testet från kliniken där kunde jag se strecken när testet sög upp vätskan, men då höll jag det upp den när jag la det ner på handfatskanten så var det svagt streck och kontrollstrecket. Sen har jag inte testat mer tänkte kanske ta ett digitalt i moron eller ikväll men då vet jag inte hur länge jag kommer kunna hålla mig för det är så svårt att hålla reda på.

    Men nu har jag fått lite brunfärgade flytningar så det känns som mensen men så länge jag inte blöder som en gris så att säga så lever ju hoppet, det gör det ju. 


    Prova ta testet på morgonen istället för kvällen. Men det kunde väl vara positivt också med brunfärgade flytningar eller har jag missförstått? Håller tummarna för att du är gravid iaf. Hade du slutat med lutinus?
  • Degklumpen
    waldesten16 skrev 2018-02-01 07:45:41 följande:

    Härligt att ni har kommit så långt som en återföring håller tummarna för er!. Lutinus är inget roligt, jag slapp det sist då jag gjorde FET.

    Jag är i väntans tider på mens efter missfall. Hoppas på återföring i slutet på feb.


    Tack, det känns både roligt men också nervöst. Vad skönt att slippa det, fick du något annat då eller behöver man inget?

    Beklagar ditt missfall, hoppas det går bättre med nästa. Hur många försök har ni gjort?
  • Degklumpen
    170909 skrev 2018-02-01 08:24:48 följande:

    Det är kört började blöda i natt, otroligt väldigt mycket mer än jag brukar. Så jag vet inte kan jag ha varit gravid i ett par dagar och sen fått ett missfall eller hur funkar det när man kör ivf?

    Jag ska även ta ett test när jag slutar blöda för att se om jag ser något svagt streck då vet jag om jag såg fel, om det alltid är så eller om det är fel på synen

    Men nu blir det en månad och sen stimulering igen, och då antagligen lutinus att se framemot om vad det nu blir 5-6v


    Usch vad trist :( beklagar. Nog kan det ha varit så att du fått ett missfall, låter iallafall som det.
  • Degklumpen
    waldesten16 skrev 2018-02-01 10:11:29 följande:

    Jag gjorde fet i stimulerad cykel och då behöver man inte ta lutinus enligt läkaren.

    Detta var vår andra återföring och andra äggplock. Första äggplocket blev jag överstimulerad men inga ägg fanns i någon av mina 40 blåsor.

    Andra omgången fick vi ut ägg och gjorde en återföring som blev negativt. Hade då två i frysen och vi fick tillbaka ett den 25 nov som i mellandagarna på andra vul visade sig hade hjärtat stannat. Fick skrapas och och nu väntar jag på att mensen ska komma. Vill så gärna påbörja processen igen.

    När har du testdag ?


    Vad skönt att slippa den.

    Har ni nu en i frysen eller måste du börja stimulera igen? Oj nej vad jobbigt. <3

    Förstår att du längtar, är väl enda gången man längtar efter mens.

    Jag har testdag först den 12 februari. Är nervös inför nästa vecka då mensen ska komma då om jag nu inte råkar vara gravid. Har ju läskigt regelbunden mens så vi får se den 9 om det kommer mens.
  • Degklumpen
    waldesten16 skrev 2018-02-01 20:29:14 följande:

    Vi har en kvar i frysen, så jag hoppas hoppas att den gången kommer det vara vår tur.

    Inte långt kvar till den 12, spännande och läskigt ???? du har inte tänkt testa tidigare? Jag har aldrig kunnat hålla mig utan testat innan testdag.


    Jag kommer hoppas med dig, och hålla tummarna för er.

    Nä det är inte länge kvar, hade dock räknat fel så mensen ska komma redan den 6 februari så får se då. Jag lär nog kanske testa innan, men det är lite läskigt men ja samtidigt spännande. Vi har ju också en i frysen ifall det inte skulle funka.
  • Degklumpen
    waldesten16 skrev 2018-02-01 20:29:14 följande:

    Vi har en kvar i frysen, så jag hoppas hoppas att den gången kommer det vara vår tur.

    Inte långt kvar till den 12, spännande och läskigt ???? du har inte tänkt testa tidigare? Jag har aldrig kunnat hålla mig utan testat innan testdag.


    Jag kommer hoppas med dig, och hålla tummarna för er.

    Nä det är inte länge kvar, hade dock räknat fel så mensen ska komma redan den 6 februari så får se då. Jag lär nog kanske testa innan, men det är lite läskigt men ja samtidigt spännande. Vi har ju också en i frysen ifall det inte skulle funka.
    Skräckblandad förtjusning skrev 2018-02-01 19:22:57 följande:

    Plussade idag, lite tidigt men ändå :) på ruvardag 8 med 5 dagars embryo alltså 13 dagar sedan befruktning. Gör färsk ivf så det är 15 dagar sedan ovitrelle och den kan finnas kvar i kroppen runt 10 dagar om jag fattat rätt, så ovitrelle ska inte påverka testet. Kram


    Åh grattis :)
  • Degklumpen
    waldesten16 skrev 2018-02-02 07:36:33 följande:

    Oj då är det verkligen inte långt kvar. Det är läskigt att testa men min nyfikenhet har alltid vunnit över mig. Håller tummarna !


    Nä det är inte länge kvar, har testat idag och det syntes inget alls så får hoppas att det är något. Har rätt ont i magen nu. Tack
  • Degklumpen
    Linsi skrev 2018-02-03 08:36:10 följande:

    Hej!

    Vi ligger väldigt nära varandra i tiden.

    Jag hade också äggplock 22/1, men fick tillbaka redan 24/1 - men fick då tillbaka 2 st.

    Har testdag nästa lördag (10/2), någon dag efter bim som är 6/2 (om kroppen nu fungerar någorlunda normalt...)

    Jag har absolut inga symtom alls... 

    Lite pirrande känsla i brösten i onsdags och torsdags, sedan försvann det.

    Lite svag molvärk emellanåt, men inte så mycket som jag läser att andra har.

    Hur har du det?


    Hej. Vad häftigt att vi är så nära i tid. Då har du testdag två dagar före mig, spännande. Dessutom med två ????

    Vad skönt att inte ha så mycket symtom. Har inte heller mer än ont i magen då och då. Brösten gjorde ont tidigare men inte mera. Är rätt trött också men det behöver ju inte bero på detta.
  • Degklumpen
    Linsi skrev 2018-02-06 21:12:17 följande:

    Hur går det för dig?

    Jag har haft lite mensvärk under dagen. Fick även en rosa flytning och tänkte att nu är det kört - men det kom inget mer sedan. Hoppas verkligen att det inte mens på gång. Får väl se vad som händer under natten, kommer nog att bli en orolig natt, med väldigt lite sömn.

    Tror jag testar på fredagmorgon (td lördag) men ska på aw hemma hos vänner på fredag. Känns bra att veta innan dess, tror jag


    Det går rätt okej, har ont mest hela tiden just nu. Igår kom mensvärken ordentligt men än så länge ingen mens. Och får hoppas det inte kommer någon mens heller.

    Jag kan tänka mig att du blir orolig och får svårt att sova, men jag håller verkligen tummarna för att det ska gå bra för dig. Testa på fredag morgon, du kan ju testa på lördag också.
  • Degklumpen
    Linsi skrev 2018-02-07 07:31:31 följande:

    Blev en lugn natt - ingen mens kom igång. Så skönt. Man blir ju orolig så fort det kommer värk i magen. Det kan ju vara både positivt och negativt... Nu är det bara att hålla ut.

    Testar du på söndag?


    Jo jag känner igen känslan, samma sak när det kommer ut av lutinusen. 'Shiiiiit nu kom det mens' och så var det inte det. Man är som på helspänn hela tiden. Jag har testdag på måndag så blir nog först då jag testar.
  • Degklumpen
    Linsi skrev 2018-02-07 17:30:52 följande:

    Jag tycker det känns som min blödning ökat. Får kolla när jag kommer hem

    Känns lite hopplöst nu


    Åh nej, hoppas verkligen inte det :(

    Du får göra ett test och kika. Håller tummarna för det bästa
Svar på tråden Vi som börjar med IVF hösten 2017