• Ellencassandra

    Vi som börjar med IVF hösten 2017

    Aj! Tycker orgalutran var jobbigare å ta än gonal f.. svider å är röd runt området där jag tog sprutan. Men läste att det var vanligt.. längtar till fredag då jag kör första ul! Hoppas att det växt bra och att de kan bestämma då när ägguttaget ska ske! :)

  • Ellencassandra
    Hey.orange skrev 2017-10-18 21:16:24 följande:
    Minns också oraglutran som jobbig. Fick liksom ta sats så att det skulle göra mindre ont och för att få in den ordentligt på en gång. Hur många dagar har du kvar med den sprutan?
    Jaa. Usch inge rolig spruta. Jag vet inte riktigt. Började idag. Så får nog höra på fredag när jag har ul! :)
  • Ellencassandra
    frikenfröken skrev 2017-10-18 21:02:41 följande:
    Jag håller med dig att den är jobbigare, gillar inte att den nålen är tjockare. Hoppas de blir bättre för dig med dem sprutan och att du får ett bra resultat på UL på fredag! Håller tummarna :)
    Nä precis! Tack så mycket! :)
  • Ellencassandra

    Glömde helt bort att man skulle ta orgalutran i 45 graders vinkel... tror ni att det gör nåt? Är så nojig att jag ska göra fel. Tog den precis som jag brukar göra med gonal f..

  • Ellencassandra
    Tesora skrev 2017-10-19 20:35:42 följande:
    Oj jag tänkte inte ens på hur jag tog mina :o
    Det är säkert ingen fara. Bara jag som nojar! :P den svider ju som den göra ska så det är väl positivt haha.
  • Ellencassandra
    Ellencassandra skrev 2017-10-19 20:38:59 följande:
    Det är säkert ingen fara. Bara jag som nojar! :P den svider ju som den göra ska så det är väl positivt haha.
    Skrev lite tokigt: den svider ju som den brukar göra skulle det stå haha
  • Ellencassandra

    Hej på er. Precis haft UL. det såg bra ut. Äggplock blir på tisdag. Dock blev jag paff. Läkarna har ju sagt att allt ser bra ut osv med mina prov. Men idag sa läkaren att jag har lägre amh för min ålder. 1,3 tror jag han sa. Jag är 26 år. Han sa att jag inte ska oroa mig men då kanske det är därför jag inte blivit på naturlig väg? Är dålig på värden å så..

  • Ellencassandra

    Ikväll ska jag ta ovitrelle sprutan å på tisdag blir det äggplock! Jag är så sjukt nervös. Men känner bara äntligen så händer det.. hoppas hoppas att allt går bra

  • Ellencassandra

    Måste få gnälla av mig lite.. imorgon ska ju vi göra ägguttaget. Har sagt till min kille FLERA gånger att förmodligen blir det ägguttag denna vecka så boka inte in något möte (han jobbar som säljare) så har han såklart gjort det å självklart imorgon då ägguttaget ska ske. Kl 7.00 är hans möte å han kan absolut inte boka om för han har kämpat länge till att få till det här mötet. Vi ska vara på kliniken 08.30 å 09.00 står det att operationen ska ske. Hans möte kommer ta typ 45-60 min. Så han har 30 min att åka till kliniken å göra sitt spermaprov. Så nu är jag så sjukt nervös att han ska bli försenad å dom typ ska ställa in för att han inte lämnar i tid :( han är rätt lugn å säger att han kommer hinna men blir så irriterad. Orkar liksom inte oroa mig för Ännu en grej.. behövde bara skriva av mig..

  • Ellencassandra
    ivfbebis skrev 2017-10-23 09:52:34 följande:
    Förstår känslan. Sitter lite i samma sits med min man. Han har möten och mycket ansvar på sitt jobb så det är svårt att få ihop ibland. Kan han inte göra provet hemma och du tar med det? Kolla med kliniken! Hoppas det löser sig! Kram
    Har tänkt på det också men han måste ju typ åka hemifrån halv sju å då måste han göra spermaprovet innan å så måste jag lämna det inom en timme. Alltså typ halv åtta men då tror jag inte ens kliniken är öppen?
    Jag hoppas att det ska gå bra ändå såklart.. att han kan göra spermaprovet mellan 08.30 å 09.00 :/
Svar på tråden Vi som börjar med IVF hösten 2017