• Ellencassandra

    Vi som börjar med IVF hösten 2017

    waldesten16 skrev 2017-10-27 09:21:22 följande:
    Receptfritt men du behöver öka den dosen som står angivet på burken. tar du enligt instruktioner på burken kan jag gissa att du landar runt 600 IE. Har din klinik sagt något om D-vitamin?
    Nää ingenting!
    Men menar du att jag måste öka dosen på de tabletter jag redan tar?
  • Ellencassandra

    Nu är man på ruvardag 2! :) usch lutinus är inge kul.. blöder lite av den ibland å det sticker hugger till i höger sida. Tror det är äggstockarna men vet inte.. känner mig rätt lugn just nu men blir väl värre ju närmare man kommer..

  • Ellencassandra

    Fått reda bara idag att två vänner ska få barn :( blir så deppig. När ska det bli min tur? Är extra känslig nu också när jag tar lutinus märker jag.. sådär som man blir innan mens :/

  • Ellencassandra
    jamka skrev 2017-10-28 19:52:31 följande:
    Under mina 10 år av icke lyckade försök att få syskon till min son har jag upplevt så mycket hopplöshet medan alla runt mig blev gravida och födde sina söta barn. Så jag förstår hur det känns för dig. Lycka till!
    Jaa det är verkligen hopplöst :(
    Tack! Det är bara å kämpa på.. fast idag känns verkligen allt skit. Rd 3.. visst borde ägget fästa nu i dagarna om allt går vägen? Satte in ett två dagars..
  • Ellencassandra
    Västerås skrev 2017-10-28 23:27:52 följande:
    jag vet hur det känns..mådde skitdåligt och fick svampinfektion och feber på kvällarna
    Ojdå! Att den påverkar så mycket! Jag trodde först att sprutorna skulle va jobbigast å så men det är fan lutinus!
  • Ellencassandra
    MollyB skrev 2017-10-30 07:39:09 följande:
    Hur går det för dig? :)
    Jorå.. rd 4 idag. Så ägget borde väl fästa nu i dagarna.. eftersom jag satte in ett tvådagars.. men känner att jag blir mer å mer orolig å nervös för varje dag som går :(
    Hur går det för dig??
  • Ellencassandra

    Blä tänk att humöret kan svänga så mycket. Igår var jag ändå på rätt gott humör å lite hoppfull. Nu är det rd 7 å jag är grinig å ledsen å allt känns hopplöst. Inga symptom alls. Våra kompisar fick igår sitt andra barn å man ser bilder på deras söta bebis. Å jag blir bara så irriterad å vill ta bort dom från alla sociala medier för orkar inte titta :( men gör inte det såklart..
    behövde skriva av mig..

  • Ellencassandra
    ivfbebis skrev 2017-11-02 12:55:20 följande:
    Stor kram <3 Man pendlar upp och ner och det är okej! Jag ska börja imorgon med sprutorna och jag har inte kunnat sova inatt. Kaos i huvudet. Folk pratar med mig men jag är inte närvarande.
    Tack. Kram tillbaka <3
    Åh då börjar det närma sig för dig! Spännande men förstår att det är mycket tankar! Du sprayade väl innan också?
  • Ellencassandra
    FiaSthlm skrev 2017-11-03 13:18:42 följande:

    Hej Gänget!

    Hittade precis hit och kändes fint att vi är fler i båten :) Väldigt bra forum för att ventilera tankar och orosmoment och förhoppningsvis även glädjebesked.

    Jag har idag på förmiddagen gjort äggplock (aj) på Sthlm Ivf i Hammarby. Jag fick ut 19 ägg och eftersom jag har pco (nån lättare variant tror jag då alla symtom inte stämmer in) så kommer alla befruktade äggen frysas in och insättningen kommer ske vid nästa ägglossning (som framkallas via tabletter då jag har oregelbunden mens) Är det fler här inne som går på ivf i Hammarby och hur är era upplevelser? Mina är lite tudelade..


    Hejsan å välkommen! Jag går också på Stockholm ivf. Jag tycker den har varit bra hittills! Väldigt trevliga sjuksköterskor. Dock fick jag bara ut 6 ägg och bara ett klarade sig som är i mig nu.. så det var lite snopet. Trodde ändå eftersom jag är ung att jag skulle få fler.. men kanske nästa gång.
    Oj det var många ägg! Förstår att de fryser in i och med risken för överstimuleing! Men skönt å ha äggplocket avklarat iallafall :)
Svar på tråden Vi som börjar med IVF hösten 2017