Inlägg från: Victoria K |Visa alla inlägg
  • Victoria K

    Vi med BIM September 2017

    Bellabelle skrev 2017-08-21 08:26:26 följande:

    Jag hoppar gärna in! Har bim antingen 3 eller 7 september! (Ibland har jag 24 dagars cykel och ibland 28)

    Håller på o försöka känna av äl för tillfället! Har äl mellan dag 10-14 oftast och hade dag 10 igår. Har haft molande värk i dagarna men blir lite småt tokig för har haft lite blod i flytningen 3 dagar i rad? När jag läser på nätet så är de enda jag hittar att de kan komma blod i samband att ägget släpps men de känns ju lite väl tidigt? Blir lite lätt fundersam på om jag redan haft äl eller om den kmr nu? Någon som känner igen detta eller som vill leka lite hobby doktor o tyda detta? ;)

    Hoppas på många fina plus denna månaden! :D


    Ja, det låter lite konstigt det där. Om jag vore du så skulle jag ta ett ägglossningstest och se om det är nåt på g.

    Jag har aldrig upplevt det du beskriver. Men kroppen är konstig! Det är mycket möjligt att det är en mellanblödning eller nåt sånt. Eller att ägglossningen är på gång. Ta ett test så får du se!
  • Victoria K

    Det här är lite konstigt...hade positivt på ägglossningstestet i söndags, och idag har jag världens molvärk i tjejmagen. Har aldrig haft så tidigare, oftast har jag molvärk dagen innan ägglossning och vid ägglossning....

    Är det någon som brukar ha molvärk EFTER ägglossningen är över?

    Jag vet att min är över, (typ 99% säker) för i måndags eftermiddag tog jag test igen o då var det negativt.

    För det kan väl inte vara ev. graviditetssymtom redan nu??!!! Näää va!

  • Victoria K
    Bellabelle skrev 2017-08-23 13:53:22 följande:

    Molvärk hade jag från äl till plus (även efter) när jag blev gravid sist! Hade också ägglossning i söndags och har haft molande värk i magen sedan dess! Även i ryggen till o från och stickningar. De första symtomen är pga östrogen o progresteron sedan kmr de från hcg så man kan känna symtom redan direkt efter ägglossning :D


    Oh, jag hoppas så mycket att det är graviditetssymtom! Håller tummarna för dig också!

    Vi får höras av om molvärken för oss håller o sig... "bara" vänta o se...suck...
  • Victoria K
    Katten18 skrev 2017-08-23 15:21:06 följande:

    Även jag hade ägglossning fredag/lördag, negativt test måndag eftermiddag.

    Sen igår förmiddag har jag haft molvärk i magen, ilningar på vä. sida av svanken, ilningar vä äggstock (eller ja, vä sida där någonstans..)

    9e försöket för vår del, slutade med p-piller 4/12-16 och har inte hänt något sen dess.. MEN, tänk om något hänt nu!?


    Håller tummarna för dig! Det här är vårt 8:e försök, känns som en evighet...
  • Victoria K
    Bellabelle skrev 2017-08-23 17:30:28 följande:

    Jaaa men precis! Hoppas så himla mkt att jag är gravid!

    Tänk att bara några dagar kan kännas som en evighet. Man vill ju bara se de där pluset på stickan haha


    Imorse när jag vaknade och gick upp för att börja dagen så hade jag jättemycket molvärk, mer än igår, det var som att mensen skulle komma. Det gjorde liksom inte jätteont som det gör första dagen på mensen, men det var en intensiv molvärk...superkonstigt! Ingen mens i sikte, men det vore ju konstigt om jag fick mens nu, bara 4-5 dagar efter ÄL!!? Har aldrig hänt förr. Har inga andra symtom, eller jo jag är supertrött på eftermiddagarna, redan vid kl 17, det brukar jag inte vara...och så huvudvärk på det. Hhmm..man undrar ju vad det kan vara!
  • Victoria K
    mjaomjao skrev 2017-08-24 09:11:09 följande:

    Ja, första o andra försöket m andra barnet hade jag som du beskriver.. Och var övertygad om att jag var gravid men icke! Dock, e d första gången för dig så håller tummarna att det betyder gravid!!!


    Okej, tack för svaret! Jag försöker att inte få förhoppningar, då blir jag bara besviken sen när mensen kommer...allt kan ju vara inbillning :/ Det värker dock i slidmusklerna, eller hur man ska beskriva det, som att dem kniper och det gör att jag känner mig kissnödig fast jag inte är det.
  • Victoria K
    mjaomjao skrev 2017-08-24 10:06:22 följande:

    Jag håller verkligen tummarna för dig!


    :) tack!
  • Victoria K
    mjaomjao skrev 2017-08-24 10:06:22 följande:

    Jag håller verkligen tummarna för dig!


    Btw, så här kände jag för några månder sen också...tror det var mars. Då knep det i musklerna och jag var trött på eftermiddagen samt molvärk. Då blev min mens hela 18 DAGAR SEN! Testade negativt på två graviditetstest, på BIM+4 och +8...då var det kanske ett tidigt missfall jag fick, ingen aning. Eller så var det en skengraviditet

    Oh, jag vill så gärna den här månaden!

    Hur går det för dig? :)
  • Victoria K
    Flansen skrev 2017-08-24 13:36:14 följande:

    Hur många dagar innan BIM ska ni testa? :)


    Ska hålla mig till BIM. Den är troligtvis 3 eller 4 september. Min ägglossning var ju 6 dagar tidig denna månad, så det är lite svårt att veta... Men vanligtvis brukar mensen komma 14-15 dagar efter ÄL.
  • Victoria K

    Idag har molvärken försvunnit. Hade det i förrgår och igår, 3-4 dagar efter ÄL. Så nu har det lilla hoppet jag hade om en eventuell graviditet försvunnit... :( Brösten är större, inte ömmande, men de har mer volym..så det är väl mensen som är på gång om en vecka... Suck!

Svar på tråden Vi med BIM September 2017