Inlägg från: Victoria K |Visa alla inlägg
  • Victoria K

    Vi med BIM September 2017

    Archimedes skrev 2017-08-30 07:13:54 följande:

    Man tycker ju att man borde vara lite rutinerad efter två barn men icke! Det känns som att min mens ska komma närsom här med. Men det kommer jag ihåg från mina andra graviditeter med att jag sprang på toa och kollade hela tiden. Fick MF på bim+2 förra månaden fast det var ingen planerad graviditet.


    Oh nej, tråkigt med MF :( håller tummarna för dig! Nu, några timmar efter mensvärken imorse, så känns det en aning bättre, har fortfarande värk med inte lika stark. Vill bara att det ska bli söndag eller måndag så jag vet om mensen då eller inte...aah, blir galen på denna väntan!
  • Victoria K
    Jokri85 skrev 2017-08-30 09:58:41 följande:

    Grattis till alla er som har plussat! :D

    Hoppas det kommer fler plus!

    Själv är jag på ÄL +12 eller ÄL +13.

    Eller BIM +2 BIM+3.

    Vågar ej testa är rädd för att få negativt så väntar in mensen... har slutat med p piller så kan ju vara att första mensen dröjer...

    Hur tänker ni?


    Jag kommer vänta till åtminstone BIM+5 innan jag testar, nu är det på BIM-4 eller 5. Är också rädd för negativt, så får hellre mens än det.. Hatar väntan efter att man stoppat stickan i kisset o måste gå och våndas i 3 minuter, så himla nervöst...
  • Victoria K
    Sandrawr skrev 2017-08-30 12:04:44 följande:

    Bim igår, testade negativt imorse.

    Men ingen mens ännu, lever fortfarande på hoppet.. :)


    Håller tummarna! Lycka till :)
  • Victoria K

    Ännu ett "symptom" kanske? Har svettats ganska mycket de senaste två dagarna..både under armarna och mellan benen, har ganska vattniga flytningar också. Någon mer som gör/har gjort det? Kanske är mensen på g? Någon som upplevt det innan mens?

    Väldigt jobbigt är det iallafall... :p

  • Victoria K
    Archimedes skrev 2017-08-30 13:46:26 följande:

    Jag har också jättevattniga flytningar. Tror hela tiden att mensen kommer! Är ju skräckslagen att mensen ska komma!


    Ja, det är lite knepigt och ganska jobbigt. Känns som att jag är blöt i baken när jag ställer mig upp efter att ha suttit i någon timme eller så. Så idag körde jag med extra lång tröja som går över rumpan, haha! Det går ju inte igenom byxan, men det känns som det! Haha :p
  • Victoria K
    Flansen skrev 2017-08-30 14:30:37 följande:

    Det har jag också! Har flera ggr fått gå och kolla för jag har känt att nu måste det verkligen ha varit mens. :p kan ha det innan mens men inte så här tidigt, det började redan några dagar efter äl den här gången . Hoppas att det är ett tecken!


    För mig har det varit ganska torrt i trosan annars, har varit sparsamt med flytningar. En dag hade jag en del tjocka och vita, men annars väldigt "tunnt" sekret.

    Imorse var det verkligen som att mensen skulle komma, det värkte precis så där som det kan göra timmarna innan mensen kommer. Men än så länge inget! Hoppas hoppas!

    Mitt andra symptom, att jag kissar mycket, har försvunnit. Igår och idag har jag inte kissat lika mycket som dagarna innan. Tröttheten och huvudvärken kvarstår, även ömma bröst...ja, jag vet varken ut eller in. Tror mensen kommer komma tyvärr :(
  • Victoria K

    Idag vaknade jag, precis som igår, med kraftig molvärk. Som att mensen ska komma vilken minut som helst, trodde den skulle komma efter att jag ätit frukost eller så, men jag kollade och det var inget. Nu när jag är på jobbet är värken kvar, men inte lika intensiv...undrar lite varför jag får sån värk så fort jag vaknat? Men nu sitter jag bara och väntar på att den ska komma :( Har även fått svullen mage så mensen lär ju komma (igårkväll var den som en ballong), men jag hoppas verkligen inte det. Kände så här igår också!

    Hade värk föra veckan också, och i helgen, men det var inte samma... Då var det mer "kissnödig-värk" och som mild mensvärk. Nu är det likt mer riktigt mensvärk.

    Ja, to be continued får man väl säga...

  • Victoria K
    Daggert83 skrev 2017-08-31 08:28:41 följande:

    Här är en till som verkligen vill plussa!

    Fick mens 26/8

    Förväntad ÄL 9/9

    BIM 23/9

    Vi kommer att köra ägglossningstest denna månad, och det är första "seriösa" försöket.

    Vi har sedan tidigare tre "stora barn", 15, 12 och 9 år.

    I maj fick vi en sladdis som blir 4 månader på tisdag.

    Vi vill så gärna ha en liten femma, helst tätt som ni förstår.

    Jag är 34 och min man är 37, så vi har lite tid på oss, i alla fall biologiskt sett.

    Håller tummarna för er alla :)


    Wow, femte barnet - bra jobbat! :)

    Håller tummarna för dig!
  • Victoria K
    Jokri85 skrev 2017-08-31 11:30:39 följande:

    När ska du testa?


    Har BIM på söndag eller måndag...kommer nog vänta, om den uteblir, iaf till några dagar efter. Kanske på torsdag eller fredag ;) Hoppas verkligen att den uteblir, oh jag vill det här så gärna!

    Hatar dock ovissheten, men jag får hellre mens än ett negativt test.
  • Victoria K
    R84 skrev 2017-08-31 20:30:11 följande:

    Tack! Vi väntar på tid för utredning. Vi fick två missfall förra våren/försommaren och därför har vi ju behövt vänta på att få söka hjälp (i alla fall via landstinget). Väntetiden är ca 5-6 mån från remissvar så vi har fått veta att vi kommer att få en tid i november. Mest att det har tagit så mycket på mina krafter. Vi började årsskiftet 2015/2016 med tanken att tar det sig så tar det sig. Då tog det sig på tredje försöket. Sen fick vi ett tidigt missfall följt av en till graviditet knappa två månader senare och även den slutade i missfall. Sedan dess har det inte tagit sig. Nu tänker jag inte längre: tar det sig så tar det sig. Utan nu vill jag bara att det ska ta sig NU!

    Känner just nu en stor sorg i allt detta. Det finns i mina tankar varje dag. Från morgon till kväll. Börjar mer och mer känna att det kanske inte är meningen att jag ska få bli mamma och det smärtar enormt. Jag vet ju att det finns hjälp att få. Samtidigt är jag livrädd över tanken att plussa..... Tänk om det också slutar i missfall och vi måste börja om IGEN! Ja.... tankarna bara snurrar och jag blir typ tokig till slut!


    Styrkekram! :)
Svar på tråden Vi med BIM September 2017