Inlägg från: Jokri85 |Visa alla inlägg
  • Jokri85

    Vi med BIM September 2017

    FH24 skrev 2017-08-20 11:26:38 följande:

    Oftast tar det 5-10 dagar innan ägget fäster i livmodern. Innan dess producerar inte kroppen hcg. Man känner därför inget innan dess och många får inte några symtom förrän mensen uteblir :) Så finns säkerligen chans att det tagit sig ändå! :)


    Okej det visste jag inte. :) Tack för info!

    Vi får se...men har som sagt ej försökt 100% vi försökte bara 2 dagar vilka var första dagen på hög fertilitet och första dagen på Maximal fertilitet... Vi får se... Men är laddad för nästa månad!
  • Jokri85
    FH24 skrev 2017-08-20 17:34:58 följande:

    Samma här! Hade beräknad ägglossning till på onsdag men fick positivt äl-test idag. Så har bara försökt igår och idag, får hålla tummarna för att det går ändå!

    Annars får vi ladda för nästa månad! :)


    Önskade också att vi hann dagen innan OCH på maximaldagen...men men...

    I mitt clearblue test står förresten att ägget släpps mellan 24-36 timmar efter maximal fertilitet ägt rum.

    Problemet är att jag endast testade mig på morgonen. När man har hög fertilitet står det att man även kan testa ofta hela dagen för att ej missa maximal.

    Så när jag testade mig vet jag ej om jag redan missat ÄL eftersom det lika bra kunde varit högt sen dagen innan ...men ja.. Vi får hoppas :)
  • Jokri85
    tjejuå86 skrev 2017-08-20 18:06:24 följande:

    Ja men verkligen :) nu är han så stor också och kan hjälpa till med mycket samtidigt som han har fått all tid av oss när han har varit ensambarn så länge. Och de är först nu han börjar tjata om ett syskon också :)


    Det är ju perfekt! :)
  • Jokri85
    mjaomjao skrev 2017-08-20 18:09:29 följande:

    Fl

    Men att ni försökte dagen för maximal fertilitet bådar ju gott:P


    Jo...en chans...33% tror jag det stod man har...
  • Jokri85
    Snelson skrev 2017-08-20 21:20:03 följande:

    Jag har haft så ont i magen sedan i torsdags. Liksom varit öm och haft ont när jag hostar etc. Kan det bli så av äl? Tog ett ältest i fredags em och det var nästintill positivt. Tog 4h senare och det syndes nästan bara ett streck?! Kom då på att jag tagit alls mina ältest på kvällen den här ggn (runt 18) kan det vara så att det är därför de varit supernegativa? Att man har nån viss tid på dygnet när det är så? Hade alltså positivt test kl 14 och kl 18 syndes inte det andra strecket alls...

    Vi fick till det en gång där efter positiva testet bara så vi får väl se om det tog sig eller inte... BIM 1-2 sept.


    Beror kanske på testerna men mitt clearblue med dubbel hormonindikator skulle man ta endast på morgonen efter att mm hållt urinen länge och liknande tid varje morgon.
  • Jokri85
    Elsisi skrev 2017-08-21 16:57:59 följande:

    Lätt att man överanslyserat allt i väntan på BIM :) men har fått så ont i brösten. Är bara på äl+4 så kan ju knappast vara gravidsymptom, men har så ont i bröstvårtorna att jag knappt kan ha kläder på mig. Brukar väldigt sällan ha ont i brösten och hade inte ont över huvud taget förra månaden (när jag bevakade eventuella gravidsymptom tydligt).

    Så märkligt att det kan vara så olika..


    Samma här är också bara på ÄL +4. Jag har räknat ut att min mens kommer 27 eller 28 augusti... så vi får se till helgen eller måndag... tror jag ska köpa hem bindor för jag är ganska säker på att den kommer.

    Exakt de symptomen du säger hade jag med min första graviditet. Ville helst gå naken på överkroppen hahaha för bröstvårtorna och brösten var så känsliga... :)
  • Jokri85
    VHF2014 skrev 2017-08-22 17:00:30 följande:

    När börjar ni Gravtesta? (Svara gärna med äl+)


    Tror inte vi lyckats på första försöket så ska ej testa alls. Bara om mensen ej kommer på måndag. Jag är på ÄL+5 idag och känner inget... lite lite smått illamående. Men har haft problem med magsyra i våras så är rädd att det är det som är på väg tillbaka.

    Om jag ej är gravid då får jag vara orolig för vad som strular i magen också...och gå och undersöka det! :/

    Testar ni innan BIM? vart köper jag bäst test för att testa innan BIM?
  • Jokri85
    VHF2014 skrev 2017-08-22 20:18:25 följande:

    Min mage är KAOS. Illamående, gaser, jättesvullen och ont. Tänker att ÄL spökade till det (är på äl+2). Byxorna höll på att sprängas och 5-åringen sa "oj vilken tjock mage du har mamma! Den är jättestor" (så klart mitt bland folk haha).

    Jag har köpt test på testlagret, clearblue testa tidigt och clearblue digitalt. Förra grav plussade jag på äl+7 och äl+10 (har mest hcg på EM)


    Okej hur gammal är sonen? Och hur gammal är Du?

    Vi vill helst ha barn så snart som möjligt. Sen får vi se vad naturen vill. Det är även första försöket för oss. För vårt andra barn. Dotter är 2.

    Hahaha det som är roligt med barn, de är så ärliga och raka när de pratar.

    Hmm okej. Äl+7 har jag på torsdag.. sist så plussade jag BIM+4 tror jag....4 dagar efter mensen egentligen skulle varit där.
  • Jokri85

    Är metallsmak i munnen ett gravidsymptom?

    Fick för mig att det kunde vara det... Men tror jag inbillar mig... är lite förkyld nu med så...kanske förkylningen som spelar mig ett spratt.

  • Jokri85
    anli00 skrev 2017-08-23 17:43:08 följande:

    Absolut, hört många som haft d under sin graviditet!


    Men så tidigt?

    Börjar fundera på om det är min förkylning som spökar... och sen är det tyvärr så att jag känner lite lite illamående och har haft problem med det i våras...gjorde gastroskopin o dr hittade inget i magsäcken men är laktosintolerant så kanske är därför...min mage är allmänt känslig med.
Svar på tråden Vi med BIM September 2017