Inlägg från: Jokri85 |Visa alla inlägg
  • Jokri85

    Vi med BIM September 2017

    Victoria K skrev 2017-08-25 22:46:12 följande:

    Ja, man blir ju lite galen! Vill testa och testa...det kliar i fingrarna på en! :p


    Hehe ja precis.

    Fick precis sån kramp i mensmagen, riktigt eiktigt ont nästan som ett en muskel krampade. Sån mensvärk! Usch... mensen är här när som helst...

    Måste handla trosskydd. Har väntat etersom jag tänkt att antinegn får jag köpa graviditets test eller trosskydd så har hållt ut så länge jag kan. Lika bra att köpa nu tror jag. Aj.
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-26 05:53:52 följande:

    Jag har lärt mig med tiden att ha självkontroll typ. De första månaderna testade jag, alltid negativt så blev ju klart besviken.. Så jag behövde lära mig fokusera på annat för att detta inte ska äta mig inifrån. Så nu testar jag inte utan inväntar mensen och vette fan om jag ens skulle våga testa då haha, drar nog ut på det rejält iaf :)


    Håller med dig! Med vårt första barn testade jag innan mensen så därför var det lätt att nu bestämma sig för att vänta.

    Känner riktig mensvärk nu så mensen kommer när som helst... det känns så iaf. :/

    Vi får se..

    Jag drar också ut på det. Har BIM imorgon eller måndag. Men känner att mensen är på väg tyvärr. Skulle den nu vara sen och komma på tisdag skulle det skapa förhoppningar om än bara en dag. Tror jag nästan väntar ut veckan som kommer och testar nästa helg.
  • Jokri85
    Victoria K skrev 2017-08-26 09:59:50 följande:

    Men oh! Tråkigt att det inte blev nåt för dig denna månad, håller tummarna för nästa! :)


    Ja tack så mycket! Första försöket och vi hade så mkt med vårt första barn och min sambo började jobba och ja det var såååå mycket precis kring ÄL. Men nästa ÄL ska vi försöka pricka in bättre.
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-26 12:40:11 följande:

    Ja de känns liks bra att vänta ut den o lite till. Gör så ont att bli besviken gång på gång.

    Attans! Håll dig borta dumma mens! Varför ska du komma och förstöra!? :/


    Ja jag håller med. ;)

    Blir till att försöka ännu bättre nästa månad. Men om jag räknat rätt så är min sambo borta just när det är dags för nästa tillfälle. Hoppas det blir lite innan ÄL är. Känns inte som att vi vill missa gler chanser.
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-26 15:32:46 följande:

    Nä man vill ju inte missa en endaste chans. Denna omgången hade vi exemplariskt sex vid ÄL. Riktigt skolexempel. Får se om det gjorde sitt eller inte. Men som du förstår väntar jag mig mensen, man vill ju inte bli besviken.


    Vad är exemplariskt?

    Vi hade sex en gång då jag hade hög fertilitet. Första dagen. Sen hade vi sex första dagen då det var maximal fertilitet. Alltså när ÄL är.

    Jag förstår dig. Är precis likadan själv. :)
  • Jokri85
    Grus grus skrev 2017-08-26 22:52:29 följande:

    Hej! Kikar in här lite försiktigt. Bim 5 september ca. Sista gången vi försöker få syskon till vår ettåring. Sen lägger vi ner.


    Lägger ni ner för alltid eller ett tag?

    Vi vill gärna ha ett somarbarn så vi båda kan vara hemma...men lyckas vi ej funderar vi nästan på att vänta till nästa sommar. Men sjukvården är så dålig och ännu värre på sommaren så kanske ej gör något om man missar....

    Hur tänker ni om det?
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-27 05:25:43 följande:

    Att ha sex alla 5 fertila dagar :) Brukar va svårt att få till ibland när man har treåring, heltidsjobb och så. Hade semester denna gång så kanske inte var lika trött som vanligt haha ×D


    Wow snyggt jobbat!

    Det ska vi ha nästa månad ;) :)

    Ingen mens än men känner att den är på g. :/

    Bättre den kommer snabbt så får man börja om så snart som möjligt.

    Det borde lyckas om ni prickade alla dagar :) hoppas hoppas! När är BIM? Hur länge har ni försökt?
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-27 15:13:24 följande:

    Haha ja eller hur :) tror inte vi haft så någon av de andra månaderna vi försökt faktiskt. Så tycker man borde maxat alla chanser ju! Hoppas!

    BIM kan va lite när som, jag har så oregelbunden mens så de har varierat mellan 25-36 dagar. Nu är jag på dag 28. Vi har försökt 9 månader. Känner smått "mensvärk" och ryggvärk nu.. så vi får väl se..

    Jobbigt när man känner dem där mens symtomen. Man vill inte den ska komma samtidigt som man vill den ska komma så man kan försöka igen.. men blää


    Min mens var så tills jag var 21 lch börkade med p piller. Sen fick vi vår dotter sen började jg med p piller igen för ett tag sen så har ingen aning om hur min mens är.. men enligt p piller mensen är BIM imorgon.

    Tror dock den kan vara segstartad då det är första efyer p piller stopp.

    Med clearblue dubbel hormonindikator står det att om man får maximal fertilitet...alltså ÄL 3 månader med deras test utan att bli gravida så ska man gå och kontrollera.

    Har ni gjort kontroller? Hade ni ett barn sen innan?
  • Jokri85
    Grus grus skrev 2017-08-27 19:40:44 följande:

    Vi lägger ner för gott.

    Vår dotter föddes i juni, precis när första semesterveckan inom vården dragit igång. Vi fick därmed inte plats på "vårt" sjukhus utan fick åka i 45 min med bil till ett annat sjukhus. Trodde nästan att hon skulle komma på motorvägen och vi hann bara vara på förlossningen i två timmar. Efteråt fick maken springa och assistera barnmorskan när hon sydde mig då det fattades usk.

    Jag vägrar föda en sommar till.


    Usch vad hemskt. Då kanske det är bättre ni bäntar med att försöka för om ni blir gravida nu så kan det bli på sommaren.

    Jag födde vårt barn i april 2015. Kaos. Efter oss blev nästa nekad. Tur jag fick plats för vårt barn föddes 2 timmar efter jag kom in och de sa nästa gång kan gå ännu snabbare. Så jag kan ej åka till annat sjukhus... måste ha det närmsta. Konstigt att det är kaos vår som sommar :/
  • Jokri85
    Snultan skrev 2017-08-27 20:12:21 följande:

    Perioden när man kastas mellan hopp och förtvivlan.... tiden innan mens(eller icke mens).. gaah


    Håller med! Känns exakt som att mensen ska komma har inga symptom alls...

    Jag ska ej hoppas att den kommer. Men om den nu ska komma kan den väl skynda på lite ;)
Svar på tråden Vi med BIM September 2017