• anaxo

    Jessica Almenäs: ”Det minsta vi kvinnor ska kunna begära är väl att få en trygg och säker förlossning”

    YZX123 skrev 2017-07-25 16:25:47 följande:
    Du inser att pengar till Landstinget och Migrationsverket kommer från samma skattkista eller hur?
    Skatteintäckterna är det som bygger, och politikerna väljer i slutändan vad de pengarna ska gå till. Att lägga ned vård, och främst vård riktad till kvinnor är effektivt just för att du sparar massor och gravidakvinnor kan inte göra annat än att anpassa sig. De kan inte gära hålla inne barnet tills samhället ändrar sig.
    landstinget har en egen skattkista men i Stockholm byggde (Alliansen) ett skrytbygge som har färre vårdplatser än det gamla dessutom har de outsourcat bland annat BB som bara efter ett år lades ned dessutom har Alliansen stängt två landstingsdrivna BB och påstår att det saknas kompetent personal?? 
    ett av landstingsdrivet sjukhus ville till sommaren öppna en vårdavdelning för nyfödda men fick nej av landstinget som styrs av Alliansen någon motivering gav ej men påstås att det blir för dyrt och i budgeten finns endast till skrytbygget.
    Att inte gravida kvinnor kräver et besked av Alliansen är helt obegripligt.
    så förhoppningsvis lägger alla gravida kvinnor sin röst på S som är det enda vårdpartiet. 
  • anaxo

    Alliansen + SD som styr landstinget i Stockholm har under de senaste åren har betalat böter på grund av lagöverträdelse och för att ha råd att erlägga dessa böter har de minskat antal sjuksköterskor och barnmorskor vilket i sin tur medfört att doktorer får gå och vänta på operationer på grund av sjuksköterskas brist?
    och nu vill Ulf styra landet hur ska det då gå med vår ekonomi sist blev det minus 60miljarder.
    hoppas att vi hjälps åt att byta ut landstingspolitikerna nästa år

Svar på tråden Jessica Almenäs: ”Det minsta vi kvinnor ska kunna begära är väl att få en trygg och säker förlossning”