Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Borde Pride avskaffas?

    Jag har sett ett par prideparader både i Sverige och utomlands och de har inte varit mycket att uppröras över. Snarare tvärt om. Man förväntar sig Sodom och Gomorra men får se en vanlig första maj demonstration. Största delen av de tåg jag sett har bestått av olika grupper från vänstern som gör reklam för sig själva eller klagar på högern. Det är inte utan att man ibland funderat på vart frågan om de homosexuellas rättigheter tagit vägen när den största delen av karnevalståget tycks bestå av personer som tror de är på ett första maj tåg.

    För att anknyta till frågeställningen i början av tråden så slösas det skattepengar på betydligt tveksammare saker än någon enstaka pridefestival. Och en pridefestival gör ju åtminstone en hel del människor nöjda och glada. De som är emot pride blir nöjd för att de får något att klaga på och de som är för pride blir glada föra att det är fest.

  • nattuw
    Mirja von Beau skrev 2017-07-28 11:11:41 följande:
    Men du, gå inte dit helt enkelt om du stör dig så mycket. Inte svårare än så. Jag går heller inte till någon SD festival, helt enkelt för att det inte gör någon mening för mig.
    Och, får man förmoda, för att de inte existerar.
  • nattuw
    Finne84 skrev 2017-07-29 11:20:29 följande:
    jag känner i min ande som kristen att en och en annan person där är pedofil och jag litar på att Gud talar till mig.
    Gud är allsmäktig. Om gud inte velat att det skulle finnas homosexuella och pedofiler skulle gud inte skapat homosexuella och pedofiler. Så för en sann troende (t.ex. en katolsk präst) är homosexualitet och pedofili något gott .
  • nattuw
    Glinda från Oz skrev 2019-08-11 00:35:49 följande:
    Med herregud! SD och Pride har åsikter som går helt emot varann, du säger det ju själv så vad är problemet? Det handlar inte om att förakta, Vänsterpartiet skulle t.ex inte vara välkomna på Moderaternas valvaka heller.
    Så mycket var alltså talet om att alla är välkommen värt. De som inte röstar på rätt parti är inte välkommen.
  • nattuw
    Tintin i Amerika skrev 2019-08-11 09:20:59 följande:
    den som säger att alla är välkomna måste vara galen eller ha brist på verklighetsuppfattning!
    Alla som delar mina medmännskliga åsikter är välkomna!
    Alla som vill döda oss m.m. är INTE välkomna och hoppas du förstår detta:) 
    Alla är inte ALLA
    Jag tror inte att det beror på galenskap eller bristande verklighetsuppfattning utan bara på att de är hycklare. Och om hycklarna slutade använda modeklyschan "alla" och istället var tillräckligt ärligt för att tala om "de som ingår i min bubbla" så skulle de iallafall, oavsett deras verklighetsuppfattning eller galenskap, framstå som mindre hycklande.
  • nattuw
    Glinda från Oz skrev 2019-08-15 16:50:40 följande:
    Röstningen är enligt lag hemlig och Pride respekterar det. Jag har aldrig varit med om eller hört talas om att de frågar vad man röstat på i något av aktiviteterna de anordnar inklusive paraden.
    Fast nu handlade det inte om hur de svenska vallagarna ser ut utan om hur vissa utesluts ur gemenskapen på grund av hur de röstar. Du vet lite som när en homosexuell spelar hockey i IFK Homofoberna. Det fungerar bra så länge personen inte kommer ut som homosexuellt. Om det skulle komma ut och den homosexuelle utesluts försvara man det hela med "men vi frågar ingen om deras sexuella läggning när de vill spela".
Svar på tråden Borde Pride avskaffas?