Inlägg från: Anonym (Hyckleri) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hyckleri)

    Är inte bjuden till min sambos väns bröllop

    Jag tycker de andra vännerna är hycklare. De tycker brudparet bär sig illa åt, men tänker ändå själva gå på bröllopet.  Jag avskyr den typen av falskhet.

  • Anonym (Hyckleri)
    Anonym (Äh) skrev 2017-08-08 10:48:29 följande:

    Alltså bara se till att din sambo ringer sin kompis nu innan det blir ännu mer snack i gänget. Det börjar kännas obehagligt av allt snack du beskriver ts. Självklart ska du vara bjuden och självklart är den enda ni ska diskutera detta med, är brudparet.


    Instämmer till fullo.  Jag avråder bestämt TS och hennes sambo från att snacka om detta med de andra paren. Man kan aldrig så noga veta vilka som vänder kappan efter vinden.
  • Anonym (Hyckleri)
    Anonym (Oinbjuden) skrev 2017-08-08 11:22:43 följande:
    Nej jag håller med! Jag vet inte med min sambo men jag själv tog inte upp detta med någon utan dom (sambos vänners flickvänner) kom till mig och då blev det tydligt att det snackas mycket om detta. Det intrycket jag har fått av brudparet är inte vidare bra och blir nästan mer orolig att han kommer säga nåt olämpligt till min sambo (typ 'vi är inte så bra vänner att jag skulle bjuda din sambo'). Oh well, han ska snacka med honom iaf. Dock tror jag inte att detta kommer skada någon annans vänskap än min sambo och brudgummen.
    Som sagt.... inbjud inte de andra flickvännerna till att starta samtal om detta, utan håll dig ifrån det. Det du inte har sagt, har du inte sagt..

    Nästa gång kanske de skvallrar med den blivande bruden om dig. Ge dem inte ammunition till  det.
  • Anonym (Hyckleri)

    Det låter som en efterhandskonstruktion i mina öron.

  • Anonym (Hyckleri)

    "Min pojkvän tycker det känns skönt att ha fått sagt vad han känner till sin kompis men säger samtidigt att skadan är redan skedd och kompisen kan inte rädda situationen nu ändå."

    Om pojkvännen verkligen tycker så, är det ju väldigt konstigt att han ändå väljer att gå på bröllopet.  Jag tycker att både vännerna och pojkvännen, hanterar detta illa. Samtliga tycker det är fult gjort mot TS, men ingen kommer i handling att visa det.  Det måste vara ett väldigt viktigt bröllop att bevista, eftersom man väljer att se mellan fingrarna. Okamratligt och fegt, tycker jag.

  • Anonym (Hyckleri)

    Du var emot att din pojkvän skulle gå på bröllopet. Nu verkar det som du ändrat dig, och är ok med det. Allt gott och väl med andra ord.
     

  • Anonym (Hyckleri)
    Anonym (Oinbjuden) skrev 2017-08-23 14:26:09 följande:

    Så igår får min sambo ett text från brudgummen där han säger att dom har "gjort plats" vid min pojkväns bord för mig och bjuder mig nu alltså till bröllopet. Känns ju helkonstigt detta och bara några veckor innan bröllopet. Oh well, jag har tackat nej iaf.

    Vad hade ni gjort, hade ni gått?


    Om alla andras respektive utom jag varit bjudna på detta bröllop, så hade min man tackat nej till sin inbjudan för längesen.
  • Anonym (Hyckleri)
    Physalis skrev 2017-08-23 18:05:21 följande:
    Eftersom din sambo berättade om hur sårad han blev av att inte du blev bjuden och de nu ansträngt sig för att rätta sig efter det så blir det konstigt om du nu helt plötsligt inte vill och din sambo tvingas gå själv efter allt krångel.

    Sen behöver du inte bli bästa vänner med dessa människor bara för det.
    Vet inte hur mycket de "ansträngt sig".. De har gjort en plats för TS vid samma bord som pojkvännen..
    Det känns väldigt mycket som "härmed är vi nödda och tvungna" från brudparets sida..en eftergift för pojkvännen. De ville ju inte ha med TS. Persona non grata.
    Vem vill gå på bröllop på nåder?


  • Anonym (Hyckleri)
    Anonym (H) skrev 2017-08-23 20:02:06 följande:

    Ts jag tycker du gör rätt som tackat nej. Det behöver inte alls bli så stor grej över att du inte kommer. Säg bara att eftersom du inte var bjuden initialt så har du bokat upp dej på annat som du inte kan avboka. Din sambo kan säga detsamma till dom som undrar varför du inte är där.


    Så du tycker att TS ska svänga ihop en historia och ljuga? Räcker det inte med att hon tackat nej? Tycker inte hon behöver ge nån förklaring alls. Och definitivt inte en som inte är sann.
  • Anonym (Hyckleri)
    Anonym (Oinbjuden) skrev 2017-08-24 15:34:32 följande:
    Hur är det barnsligt? Tänker inte låta mig behandlas hur som helst. Hur kul är det att behöva planera om semester, antagligen fixa en ny klänning, lägga 700kr på tågbiljetter dit, köpa present och fira ett brudpar som inte vill ha mig där.... förstår inte hur det kan vara barnsligt att tacka nej. 
    Jag tror inte det är många som skulle lägga ner tid, pengar och omak för att gå på ett bröllop man inte känner sig välkommen till.
  • Anonym (Hyckleri)
    molly50 skrev 2017-09-12 09:21:21 följande:
    Fast brudparet har ju bjudit in TS på nåder efter att en gäst fått lämna återbud.
    Så jag förstår om TS inte känner sig välkommen.
    Dessutom så jobbar hon den aktuella dagen och att ansöka om ledighet samt lägga pengar på resa,kläder och present till brudparet för att åka på ett bröllop där man inte känner sig välkommen är det nog inte många som hade gjort.

    TS: Hur har det gått?
    Instämmer helt.  Som sagt..... bjuden på nåder..
  • Anonym (Hyckleri)
    Anonym (Lix) skrev 2017-09-25 22:26:52 följande:

    Kändes det OK att han gick ändå i slutändan? Hur var det, hur var stämningen och sa brudparet något mer om det som hände?


    Har svårt att tänka mig att det kom på tapeten under bröllopet. Vem skulle ta upp det vid ett sånt tillfälle?
Svar på tråden Är inte bjuden till min sambos väns bröllop