• pyssel

    Är inte bjuden till min sambos väns bröllop

    Anonym (dramaqueen) skrev 2017-08-03 19:09:47 följande:
    Tidigare skrev hon det (bl a i ett inlägg jag citerade). Men bra om hon ändrat sig. Faktiskt.
    "Hämnd"? Du är inte lite spektakulär och dramatisk själv! Att "inte ha lust" eller "inte känns kul" är fullt förståeliga tankar hos någon som kommit i vägen för sådana sociala tabbar som brudparet gör sina vänner obekväma med. Är du säker på att du inte är ute efter att dramatisera TS inlägg lite extra? 

    Det är väldigt osnyggt det brudparet gör och TS är väl nog så sansad med sina undringar. Mer upprörda toner är det hos de som vet att här har vi ett brudpar med fyra sociala klumpfötter. 
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Ess skrev 2017-08-04 09:35:55 följande:

    Det tycker jag är ett lite konstigt resonemang. Ts i sin tur förväntas sedan bjuda det paret till sitt bröllop, hon känner ju faktiskt inte dem heller och varför ska hon då vara den stora personen och bjuda folk hon inte känner?


    Håller med och lägger till: Alla som ropar om att brudparet gör precis som de önskar och det ska ingen tycka, andas eller tänka något om - De borde ju anse att vilka bevekelsegrunder som helst är okej eftersom det är " brudparets önskemål".
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Physalis skrev 2017-08-23 18:05:21 följande:

    Eftersom din sambo berättade om hur sårad han blev av att inte du blev bjuden och de nu ansträngt sig för att rätta sig efter det så blir det konstigt om du nu helt plötsligt inte vill och din sambo tvingas gå själv efter allt krångel.

    Sen behöver du inte bli bästa vänner med dessa människor bara för det.


    Att sambon tagit upp det här med sin kompis är knappast i syfte att "tvinga" till sig en inbjudan åt TS. Skulle du gå när du är oönskad? Det är en av de sista platserna de flesta vill vara: Oönskade av värden på en tillställning.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Physalis skrev 2017-08-23 20:34:16 följande:

    De har kompromissat med hur de vill ha sitt bröllop för sambons skull. Det är en ansträngning, om än inte fysisk.Det vet vi inte. Hur skulle du tolka det ifall en vän kom och klagade på något sådant? Att denne bara klagar för klagandets skull? Eller för att denne vill få som den vill?


    Jag blir mest av allt förvånad över att du undrar över dessa två.. Det är väl självklart att han pratade med sin vän pga ett helt annat skäl än de snäva, båda barnsliga, skäl du ser som 50/50-anledning.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Physalis skrev 2017-08-23 21:20:24 följande:

    Du missförstod. Det var förslag på vad som kan tänkas vara orsaken, varav den ena är vad ts själv givit intryck av att vilja, inte de enda två tänkbara orsakerna för mig.


    De två mest långsökta och bråkiga förklaringarna du kunde komma på? Inte de alternativ som ligger närmast till hands för en vuxen person som ställs inför att andra beter sig socialt efterblivet.
    Alla hästar hemma
Svar på tråden Är inte bjuden till min sambos väns bröllop