Inlägg från: Anonym (Sjukt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sjukt)

    Är inte bjuden till min sambos väns bröllop

    Brudparet är sjukt oförskämda. Jag hade inte gått om mina vänner gjort så mot mig (inte bjudit min sambo). Spelar ingen roll om dom aldrig hade träffat honom, man bjuder respektive!

  • Anonym (Sjukt)
    molly50 skrev 2017-09-12 09:21:21 följande:

    Fast brudparet har ju bjudit in TS på nåder efter att en gäst fått lämna återbud.

    Så jag förstår om TS inte känner sig välkommen.

    Dessutom så jobbar hon den aktuella dagen och att ansöka om ledighet samt lägga pengar på resa,kläder och present till brudparet för att åka på ett bröllop där man inte känner sig välkommen är det nog inte många som hade gjort.

    TS: Hur har det gått?


    Eller hur...
  • Anonym (Sjukt)
    BossHoss skrev 2017-09-26 09:10:08 följande:

    De kanske inte gillar dig!?

    Jag skulle inte bjuda någon jag inte gillar på mit bröllop men då skulle jag också vart ärlig med det..


    Är du född i rännstenen?
  • Anonym (Sjukt)
    BossHoss skrev 2017-09-26 09:38:33 följande:

    Nej det vet jag bestämt att jag inte är.

    Men jag skulle inte bjuda någon som jag inte gillar på mitt bröllop men om personen hade ifrågasatt det hade jag sagt det också. Men jag vet ju inte hur de tänker eller hur deras relation till TS är. Sa enbart varför jag skulle göra så, men nu har jag inte gjort så för jag har inte haft det problemet


    Om man bjuder in sin bästa vän men inte dess respektive har man inget vett öht. Pinsamt.
  • Anonym (Sjukt)
    BossHoss skrev 2017-09-26 09:49:07 följande:

    Hade jag haft en barndomsvän som hade en tjej som alltid ställde till spektakel på fester och bettede sig och var full osv. Hade jag inte bjudit henne men min vän. Han är min vän sedan barnsben inte hon så varför skulle jag bjuda någon som med stor sannolikhet skulle förstöra mitt bröllop.

    Nu säger jag absolut inte att TS är sådan.


    Nej det är hon inte. Konstigt exempel. I det fallet hade jag inte bjudit nån av dom isåfall. Men vad har det extrema scenariot med ts att göra? Dom har träffat henne en gång, det här är bara barnslig utfrysning, kanske även någon form av avundsjuka mot ts eller så var ts sambo ihop med brudens bästis förr i tiden.
  • Anonym (Sjukt)
    BossHoss skrev 2017-09-26 10:53:54 följande:

    Säger bara att jag skulle inte bjuda någon jag inte vill ha på mitt bröllop till det oavsett om denne dejtade min bästa vän. Men då skulle jag också haft en bra annledning eller vara ärlig om varför.


    Då är du ju helt respektlös mot din vän. Man kan ju inte säga "välkommen på mitt bröllop men lämna din partner hemma"...

    Själv har jag tvingat mig gilla kompisars flickvänner/fruar.

    Har tex en killkompis vars fru varit svartsjuk och väldigt taskig mot mig, alltid giftiga pikar och taskiga kommentarer.

    Jag har inte ens tagit den konflikten utan varit trevlig tillbaka. Om jag inte kan vara schysst och välkomnande mot hans fru är jag ingen bra vän till honom.

    Det hade varit skitjobbigt att försöka tvinga honom välja eller haka på hennes försök till splittring.

    Då hade han ju hamnat i bråk varje gång vi pratat eller umgåtts och han skulle förknippa mig med drama och asjobbiga konflikter.

    Idag har hon lagt ner, vet inte om hon är falskt trevlig nu men det spelar ingen roll för jag har kvar min killkompis och kan bjuda dom allihop på dop osv utan problem.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (försökt) skrev 2017-09-26 11:15:07 följande:

    Jag försökte att inte behöva bjuda min pappas fru på mitt bröllop. Hon är en otrevlig kärring som alltid varit elak och nedlåtande mot mig.

    Jag träffar henne aldrig frivilligt men när jag inte ville att hon skulle komma på mitt bröllop så blev det ett jävla rabalder kan jag säga.

    Hon avskyr mig, men gå på mitt bröllop skulle hon minsann. Hon förstörde dagen för mig på mer än ett sätt och sen dess har jag inte träffat henne en enda gång. 

    Men etikett går före relation i mångas ögon. 


    Ja etikett går hand i hand med relation skulle jag säga.

    Det är nödvändigt för fungerande relationer och det är barnsligt att sätta sitt ego främst och orsaka konflikter mellan dom man älskar och sina respektive för att man inte gillar dom.

    Har haft samma erfarenheter som du och ansträngt mig ordentligt för att få en bra relation med henne. För min och pappas skull. Resultat är inget drama och en glad pappa. Jag är också glad att inte ha orsakat det du beskriver.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (försökt) skrev 2017-09-26 11:32:05 följande:

    Trevligt att det gått att lösa för dig. För mig har inte relationen gått att lösa på något sätt. Dramat har inte bara jag skapat. Och vem som satt sitt ego främst och orsakat konflikter - ja det tål att funderas på. Jag eller pappas fru?

    Hon som vuxen kom in i mitt liv när jag var 7 år och gjorde allt för att visa sin avsky för mig?

    Eller jag som i vuxen ålder insett att jag inte behöver ta hennes skit och träffa henne, men ändå tvingades bjuda henne på min stora dag för att hon hade nåt slags rättighet att vara där och fortsätta att behandla mig illa?


    Borde du inte vara arg på din pappa som möjliggjort det då om hon nu var så hemsk? Och skippat båda?
Svar på tråden Är inte bjuden till min sambos väns bröllop