• Paulina2017

    Ivf och pcos

    Hej

    Är det någon annan där ute som har pco och kämpar med Ivf? Vi misslyckades med första landstingsförsöket och ska snart starta andra.

    Vore intressant att höra hur det går för andra i liknande situation.

  • Svar på tråden Ivf och pcos
  • Bagagelucka
    Paulina2017 skrev 2017-08-24 19:12:33 följande:

    Du får gärna göra det. Jag kan hjälpa till om du vill ?


    Absolut! Får du gärna göra! Blir namnet " vi med pcos som försöker med IVF" bra? :)
  • Paulina2017

    Absolut det blir toppen. Tänker att den ändå ska handla om just oss med pco eller pcos. Finne en bra grupp för ofrivilligt barnlösa men vi med pco har ju ett särskilt problem. Tänker att vi kan stötta varandra

  • Bagagelucka
    Paulina2017 skrev 2017-08-24 19:17:09 följande:

    Absolut det blir toppen. Tänker att den ändå ska handla om just oss med pco eller pcos. Finne en bra grupp för ofrivilligt barnlösa men vi med pco har ju ett särskilt problem. Tänker att vi kan stötta varandra


    Ja precis. Nu har jag skapat gruppen. Bara att gå med!
    " Vi med PCO som försöker med IVF" .
    Så kan man väl lägga till administratörer? Så får du bli min högra hand :D
  • Bagagelucka

    Hej tjejer! Har skapat en sluten grupp på Facebook som heter " Vi med PCO som försöker med IVF". Gå med så kan vi prata där! :)

  • Fluzzi

    Hej hej!

    Här är en till med pco men som inte börjat med IVF ännu. Vi var på första besöket i maj efter 5 månaders väntetid och det var vid första ultraljudet de upptäckte att jag hade väääldigt många äggblåsor. Lite skumt att aldrig någon annan sagt detta utan bara att jag hade mycket äggreserv vilket är superbra Obestämd Tog progesteronprover där värdet var väldigt lågt. Fick prova Letrozol som tyvärr gav mig cystor på båda äggstockarna men inga äggblåsor. Så nu är det en lång väntan som gäller, i jan -18 skulle vi få tid sa dem Skrikandes Jag blir galet förvirrad av allt för läkaren kunde tydligen inte se någon äggblåsa men jag tycker mig ändå se positivt på äg-test jag gjort nu två dagar i rad... Hur länge har ni hållit på? Jag känner mig som ett nervvrak som alltid får dåliga besked efter att jag varit på kliniken.

  • Paulina2017
    Fluzzi skrev 2017-08-24 22:46:42 följande:

    Hej hej!

    Här är en till med pco men som inte börjat med IVF ännu. Vi var på första besöket i maj efter 5 månaders väntetid och det var vid första ultraljudet de upptäckte att jag hade väääldigt många äggblåsor. Lite skumt att aldrig någon annan sagt detta utan bara att jag hade mycket äggreserv vilket är superbra  Tog progesteronprover där värdet var väldigt lågt. Fick prova Letrozol som tyvärr gav mig cystor på båda äggstockarna men inga äggblåsor. Så nu är det en lång väntan som gäller, i jan -18 skulle vi få tid sa dem  Jag blir galet förvirrad av allt för läkaren kunde tydligen inte se någon äggblåsa men jag tycker mig ändå se positivt på äg-test jag gjort nu två dagar i rad... Hur länge har ni hållit på? Jag känner mig som ett nervvrak som alltid får dåliga besked efter att jag varit på kliniken.


    Hej

    Vart bor du ? Jan 18 låter väldigt längre. Söker ni via landsting ? Äggltest ger ofta falska besked vid och. Har du regelbunden mens ? Det är inte alla gyn som har koll på pco. Tyvärr så får man kriga sig fram för att få rätt hjälp. Jag fick veta i feb men lyckades få en tid redan i mars så vi har hållt sen dess.
  • Bagagelucka

    Kan man få plus på gravtest redan på ruvardag 8? Tycker mig kunna se svagt utslag. Ovitrellesprutan har gått ur, 12 dagar sen jag tog den. Hmm

Svar på tråden Ivf och pcos