Inlägg från: Anonym (Silvia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Silvia)

    Förskola: Utgå från mina tider trots att pappan är hemma?

    Får känslan av att den här tråden mer handlar om att försöka göra ner män som söker uppehållstillstånd än ett verkligt problem, en ny variant av alla rasisttrådar helt enkelt.

  • Anonym (Silvia)
    Anonym (Undrar) skrev 2017-08-13 18:17:45 följande:

    Eller så ligger problemet hos er som lägger så stor vikt på att han inte har svenskt uppehållstillstånd.

    Det enda jag ville få fram var att han inte är arbetslös & arbetssökande. Sedan tog det hus i helvete och du anklagar MIG för rasism? Haha.


    Du får ursäkta, men det låter otroligt att någon skulle skaffa barn med en man som inte ens kan ta hand om barnet efter ett år. En man som går med sin partner till hennes jobb och sitter bredvid och bara tar barnet när hon gör något för sin brukare. En man som kan tänka sig att hålla barnet när partnern duschar (wow liksom!), men som lämnar ungen ifrån sig så fort hon bajsat, gnyr eller "är jobbig".

    Läs alla dina inlägg! Ser du inte själv vilken fullkomligt värdelös person du målar upp att ditt barns pappa är?

    Nej, antingen är varken du eller han särskilt begåvade, och då kanske ni kan åberopa det för att barnet skall få vara heltid på förskola (eller så kunde ni får stödfamilj/fosterhem kanske) ELLER så har du av någon anledning valt att lägga upp en tråd som triggar igång alla som anser att invandrar-/flyktingmän är värdelösa och bara sitter och njuter av att se att så många nappar på betet.
  • Anonym (Silvia)
    Anonym (Undrar) skrev 2017-08-16 10:58:40 följande:

    Inte känner? Ser jag ut att vara en etnisk svensk kvinna som särar på benen för varje man med en fungerande penis??

    Kände honom självklart sedan innan.

    Och även om jag inte hade gjort det så har du eller någon annan INGET med saken att göra.

    Dessutom vill han studera, jobba osv. Men han väntar ju förfan på uppehållstillståndet.


    Ah, och helt plötsligt blev TS naturligtvis en icke-etniskt svensk kvinna som uttalar sig nedsättande om etniskt svenska kvinnors vana att "sära på benen för varje man med en fungerande penis". Nu ska vi bara vänta på att arga FL-are skriver kommentarer om att "hon och hennes man kan resa tillbaka dit de kom ifrån om de inte vill anpassa sig till kulturen".

    Vidhåller att jag tror att detta är en ny variant på "anti-invandrartråd" för den spelar verkligen på ALLA kort som ska kunna trigga igång mobben...

    ...och skulle du mot förmodan vara äkta kan jag berätta för dig att du inte publicerat någon bild på dig, så hur skulle någon kunna veta om du är etniskt svensk eller inte...
Svar på tråden Förskola: Utgå från mina tider trots att pappan är hemma?